Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Πόσο ισχυρή είναι η Ελλάδα;

Πόσο ισχυρή είναι η Ελλάδα;



Οι περισσότερες Ελληνίδες και οι περισσότεροι Έλληνες, στη σημερινή εποχή πιστεύουν πως η Ελλάδα - και αναφέρομαι ως επί το πλείστον στις Ελλαδίτισες και στους Ελλαδίτες - είναι τουλάχιστον κατεστραμμένη.
Αν μελετήσουμε όμως τα στοιχεία που συνθέτουν την Ελλάδα για τις ελίτ των κοινωνιών ανά τον κόσμο, κατανοούμε πως η χώρα μας όχι μόνο δεν είναι κατεστραμμένη αλλά μπορεί να παίξει και ρόλο περιφερειακής υπερδύναμης στην περιοχή.
Αυτό φαίνεται και από τη βαρύτητα που δίνουν τα «γεράκια» της Άγκυρας στην εξωτερική τους πολιτική, σε σχέση με την Ελλάδα, όπου εδώ και δεκαετίες οι δύο χώρες συγκρούονται σε έναν ιδιότυπο ψυχρό πόλεμο, για την κυριαρχία στην περιοχή - σε όλους τους τομείς.
Ωστόσο δεν θα έπρεπε να παραγνωρίζουμε τις δυνατότητες της Ελλάδας, καθώς αυτή έχει τον ρόλο περιφερειακής υπερδύναμης μόνο μέσα στα πλαίσια του ΝΑΤΟ και του σκληρού πυρήνα της ΕΕ.
Ευτυχώς αυτό το κατανοούν τόσο οι κυβερνήσεις της κεντροδεξιάς όσο και της αριστεράς.
Αυτό έγινε φανερό και από την επίσκεψη του Ομπάμα και του Ολάντ στην Ελλάδα.
Γίνεται φανερό όμως πως αυτή η εμπιστοσύνη συνεχίζει να υφίσταται, από την επίσκεψη του σημερινού προέδρου της Γαλλίας Μακρόν, που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα πριν λίγες μέρες.
Ένα άλλο δείγμα της ισχύος της Ελλάδος, αλλά και του έτερου ελληνικού κράτους - της Κύπρου - που αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης των ισχυρών προς τις δύο χώρες του ελληνικού έθνους, είναι οι συμμαχίες Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ και Ελλάδας - Κύπρου - Αιγύπτου.
Η Αίγυπτος είναι η χώρα που δέχεται την δεύτερη μεγαλύτερη στρατιωτική και οικονομική βοήθεια από της ΗΠΑ, μετά το Ισραήλ, καθώς οι δύο αυτές χώρες είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι των ΗΠΑ σε μια τόσο ρευστή περιοχή όπως η Μέση Ανατολή, σε αντίθεση με την Τουρκία του Ερντογάν, που συνεχώς χάνει στρατηγικούς συμμάχους ανά τον κόσμο και κερδίζει εχθρούς.
Μια άλλη μεγάλη παγκόσμια δύναμη που επίσης δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα είναι η Κίνα.
Μέσω της COSCO και τη συνεργασία της με την Ελλάδα, για την αξιοποίηση και αναβάθμιση του λιμανιού του Πειραιά, αναδεικνύει την Ελλάδα σε περιφερειακό εμπορευματικό κόμβο, μετατρέποντας σε μοχλό ανάπτυξής για την ελληνική οικονομία και ισχύ, τη μεγαλύτερη σε μέγεθος ανά τον κόσμο ελληνική ναυτιλία.
Κατά αυτόν τον τρόπο παράγει πλούτο και δίνει πόντους δύναμης στην Ελλάδα, ώστε να ξεπεράσει την οικονομική κρίση που την ταλανίζει τα τελευταία χρόνια.
Η απόδειξη της διεθνούς ισχύος που μας χαρίζει η παγκόσμια πρωτιά στη ναυτιλία φαίνεται μέσα από την διοργάνωση των Ποσειδωνίων κάθε δύο χρόνια στην Αθήνα.
Επίσης δεν θα ήταν υπερβολή να αναφέρουμε πως η θέση που έχει στις σκέψεις των ελίτ, ανά τον κόσμο η Ελλάδα, οφείλεται εν πολλοίς και στον τεράστιο πολιτιστικό πλούτο που κατέχει η χώρα μας σε όλους τους τομείς, από την αρχαιότητα έως σήμερα.
Αυτή η τεράστια πολιτιστική κληρονομιά συναρπάζει τους απανταχού ανθρώπους όλου του πλανήτη, που θέλουν να θεωρούν τους εαυτούς τούς πολίτες του κόσμου.
Η πιστοποίηση της μάθησης της ελληνικής γλώσσας, για τους ξένους και για τους ομογενείς, αν και είναι ένα βήμα που έγινε καθυστερημένα, αποτελεί μια ουσιαστική πρόοδο για την προβολή της Ελλάδας και τη δημιουργία ευκαιριών για θέσης εργασίας, στον αναξιοποίητο σε μεγάλο βαθμό, για τα δεδομένα της χώρας μας, τομέα του πολιτισμού.
Στο μέλλον αναμένεται πως ο πολιτισμός θα διοχετεύσει περισσότερα κέρδη στην οικονομία σε συνδυασμό με τον τουρισμό.
Αυτό μπορούμε να το υποστηρίξουμε χωρίς ίχνος υπερβολής.
Ο τομέας του πολιτισμού σε συνδυασμό με αυτόν του ανεπτυγμένου τουρισμού - ο οποίος παρά την οικονομική κρίση εξακολουθεί να είναι προσοδοφόρος για την οικονομία της χώρας - θα μπορούσε να αποφέρει πολλές θέσεις εργασίας και εισροή συναλλάγματος, για τη χειμάζουσα ελληνική οικονομία, που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει από ρευστότητα.




Ειναι ομως ΕΤΣΙ;




How Powerful Is Greece;
















https://www.huffingtonpost.gr

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

«Fuck Albania»

«Fuck Albania»













«Γ@μώ την Αλβανια, έτσι να σας 


βλέπουμε νεκρούς«














































«Γ@μώ την Αλβανια, έτσι να σας 


βλέπουμε νεκρούς«











«Γ@μώ την Αλβανια, έτσι να σας 


βλέπουμε νεκρούς«










«Γ@μώ την Αλβανια, έτσι να σας 


βλέπουμε νεκρούς«












«Γ@μώ την Αλβανια, έτσι να σας 


βλέπουμε νεκρούς«











«Γ@μώ την Αλβανια, έτσι να σας 


βλέπουμε νεκρούς«











«Γ@μώ την Αλβανια, έτσι να σας 


βλέπουμε νεκρούς«






«Γ@μώ την Αλβανια, έτσι να σας 


βλέπουμε νεκρούς«










«Γ@μώ την Αλβανια, έτσι να σας 


βλέπουμε νεκρούς«











«Γ@μώ την Αλβανια, έτσι να σας 


βλέπουμε νεκρούς«










«Γ@μώ την Αλβανια, έτσι να σας 


βλέπουμε νεκρούς«











«Γ@μώ την Αλβανια, έτσι να σας 


βλέπουμε νεκρούς«












«Γ@μώ την Αλβανια, έτσι να σας 


βλέπουμε νεκρούς«












«Γ@μώ την Αλβανια, έτσι να σας 


βλέπουμε νεκρούς«












«Γ@μώ την Αλβανια, έτσι να σας 


βλέπουμε νεκρούς«






































Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

«O σχιζοφρενής κύριος Ράμα»: «Τρελός με... δίπλωμα» λένε αλβανικά ΜΜΕ - Με αυτόν θα συννενοηθεί το ελληνικό κράτος

«O σχιζοφρενής κύριος Ράμα»: «Τρελός με... δίπλωμα» λένε αλβανικά ΜΜΕ

 - Με αυτόν θα συννενοηθεί το ελληνικό κράτος

 
Πρωτοσέλίδο στην Αλβανία έχουν γίνει οι καρτέλες Νευροχειρουργικής Κλινικής των Τιράνων, με το όνομα του πρωθυπουργού Έντι Ράμα, οι οποίες όπως υποστηρίζει το αλβανικό διαδίκτυο δείχνουν ότι ο Ράμα έχει βεβαρυμένο παρελθόν σχιζοφρένειας και νοσηλεύτηκε για το λόγο αυτό μάλιστα τη δεκαετία του 1990 στα Τίρανα και στο Παρίσι ενώ χαρακτηριστικά αναφέρεται στον τίτλο του άρθρου του αλβανικού syri.net:
«Το δίπλωμα του Έντι Ράμα και οι βαθμοί του»!
Ιδού και το «δίπλωμα»:



Συγκεκριμένα όπως υποστηρίζεται από αλβανικά ΜΜΕ ο Έντι Ράμα νοσηλεύτηκε τα έτη 1991-1997
Μάλιστα καταγράφτηκε ως ιδιαίτερα βίαιος κατά της μητρός του και δύο πρώην συντρόφων του. Η επιθετική του σχιζοφρένεια ήταν η αιτία χωρισμού του με την πρώην σύζυγό του.
Στο Παρίσι πήγε για επιπλέον θεραπεία καθώς στα Τίρανα δεν μπορούσαν να τον βοηθήσουν.
Mάλιστα Αλβανός δημοσιογράφος και εκδότης της αλβανικής εφημερίδας «‘Rilindja Demokratike» Bledi Kasmi σε ανάρτησή του στο Facebook γράφει :
«Έτσι για να θυμόμαστε, από την στιγμή που κάθε έθνος έχει την κυβέρνηση που του αξίζει, ποιο άλλο έθνος στην παγκόσμια ιστορία είχε σαν πρωθυπουργό κάποιον με τέτοιο είδος διπλώματος»!
Ο εκδότης της εφημερίδας TEMA, Μέρο Μπάζε, επίσης πρωτοστατεί στις αποκαλύψεις κατά του Αλβανού πρωθυπουργού, δημοσιεύοντας την καρτέλα ασθενούς και άλλες ιατρικές γνωματεύσεις που αποδεικνύουν -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του- πως νοσηλεύτηκε στη Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Αρ. 5 των Τιράνων, για … σχιζοφρένεια.
Σύμφωνα με το TEMA, o Αλβανός πρωθυπουργός έχει νοσηλευτεί συστηματικά στην Νευροχειρουργική Κλινική  του εν λόγω νοσοκομείου
Στη συνέχεια, ύστερα από συστάσεις της ιατρικής επιτροπής εστάλη στο Παρίσι για μια πιο εξειδικευμένη παρακολούθηση κι εντατική θεραπεία.
«Οι πρώτες ενδείξεις της ασθένειας του Ράμα χρονολογούνται από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, πράγμα που εμπίπτει με τις τακτικές επισκέψεις του στα νοσοκομεία. Όπως αναγράφεται στις κλινικές καρτέλες και βάσει των ομολογιών των θεράποντων ιατρών, ο ασθενής Ράμα εμφανιζόταν ιδιαίτερα επιθετικός όχι μόνο στα κοινωνικά περιβάλλοντα, αλλά και με τα μέλη της οικογένειάς του. Αυτό υποχρέωνε την οικογένεια να ζητούσε πάντα τη βοήθεια του νοσοκομείου. Εκείνη την εποχή, έχοντας υπόψη ότι ο πατέρας του Κριστάκι Ράμα ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος της νομενκλατούρας, στον Έντι επιφυλάσσονταν ιδιαίτερη μέριμνα στους νοσοκομειακούς θαλάμους όπου νοσηλευόταν» σημειώνει η εφημερίδα, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες που προκάλεσαν αίσθηση στη γειτονική χώρα.
«Η χρήση βίας έναντι της μητέρας και της συζύγου του εκείνης της περιόδου υποχρέωσαν τις αρχές ώστε για τον ασθενή Ράμα να εφαρμόσουν ειδική ιατρική αγωγή, η οποία συνεχίστηκε στο Παρίσι. Η διάγνωση για την οποία συμπέρανε το ιατρικό τιμ, όπως φαίνεται κι από την κλινική καρτέλα του, ήταν «βεβαρυμμένη σχιζοφρένεια» με συμπτώματα χρήσης βίας που εμφανίζεται έναντι των μελών της οικογένειας κι υπόλοιπων ατόμων. Η σχιζοφρένεια προκάλεσε επιθετική κατάθλιψη και διακυμάνσεις μνήμης που συνοδεύονταν με αϋπνίες του ασθενή Ράμα» συνεχίζει το δημοσίευμα του TEMA.
Στο θέμα, που ήδη έγινε viral στην Αλβανία, αναφέρεται με συνεχείς αναρτήσεις και η ενημερωτική πύλη syri.net δημοσιεύοντας ιατρικά έγγραφα από το βεβαρυμμένο παρελθόν του Ράμα
Πρόσφατα, μιλώντας από το βήμα της αλβανικής βουλής,  ο πρώην  πρωθυπουργός  Σαλί Μπερίσα, συνέστησε στον Ράμα… ιατρικές εξετάσεις μετά από τις συχνές εξάρσεις στις ομιλίες του στο Κοινοβούλιο.


pronews.gr

Rich kids of Tirana: Αλβανοί με βουνά «βρώμικου» χρήματος και χρυσαφένιες Lamborghini σε μια αποθέωση του κιτς!


Rich kids of Tirana: Αλβανοί με βουνά 

«βρώμικου» χρήματος και χρυσαφένιες 

Lamborghini σε μια αποθέωση του κιτς!





Μπορεί στο Ντουμπάι να βλέπει κανείς εξωφρενικά πράγματα και να ζει στην απόλυτη χλιδή όμως τα πλουσιόπαιδα της Αλβανίας και συγκεκριμένα των Τιράνων δεν έχουν σχεδόν τίποτα να ζηλέψουν από τους συνομήλικους τους στην Μέση Ανατολή.



Ο λογαριασμός των πλουσιόπαιδων από τα Τίρανα είναι γεμάτος με φανταχτερά αυτοκίνητα, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν πάνω τους ζωγραφισμένη την αλβανική σημαία.



Τα τιμόνια των αυτοκινήτων, δε, αποτελούν για πολλά από τα πλουσιόπαιδα της Αλβανίας το καλύτερο σταντ για να τοποθετήσουν και να επιδείξουν τα ρολόγια τους!



Σε άλλες φωτογραφίες, δεσμίδες με χρήματα ξεχειλίζουν από πανάκριβες τσάντες ή γίνονται... τραπεζάκι σαλονιού.



Πισίνες, κορίτσια με αποκαλυπτικά μαγιό, πανάκριβες σαμπάνιες αποτελούν, επίσης, αγαπημένη θεματογραφία για τα πλουσιόπαιδα των Τιράνων.



Σημ…. Το Εμποριο Ναρκωτικων ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ….


ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ … ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ …..


!!!!!!!!!!!!


ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ( SORRY….)

“Κολομβία των Βαλκανίων”: Πρώτη παραγωγός ναρκωτικών στην Ευρώπη η Αλβανία

 

Τα Δυτικά Βαλκάνια γίνονται η «Κολομβία» της Ευρώπης

 

Οι πέντε χώρες με τη μεγαλύτερη παραγωγή μαριχουάνας

 

Ρεπορτάζ στην καρδιά της αλβανικής μαφίας 

 

Το Βίντεο που Πρέπει να δούν Όλοι Έλληνες! Αλβανοί Φίλοι μας;


Οι «φυλές» των Αλβανών. Ας τις γνωρίσουμε...


Ντοκουμέντα: Η πραγματική καταγωγή των Αλβανών


Δείτε τις φωτογραφίες:






















www.planetnews.gr

Αυτα ειναι τα κλεμμενα κρατικα χρηματα απο τους δημοσιοκρατικους απο το 1980 εως το 2014


Αυτα ειναι τα κλεμμενα κρατικα 

χρηματα απο τους

δημοσιοκρατικους απο το 1980 εως 

το 2014







Και υπαρχει και συνεχεια.....
Απόσπασμα από άρθρο που έγραψε ο Γιώργος Βάμβουκας, Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ)

https://gvamvoukas.wordpress.com/

Από τα στοιχεία του πίνακα του κειμένου, εξάγεται η ακόλουθη συγκλονιστική διαπίστωση: Την περίοδο 1980-2014, το σύνολο των κρατικών εσόδων και πιο συγκεκριμένα των εσόδων της γενικής κυβέρνησης, από πιστωτικά έσοδα (δανεισμός), άμεσους και έμμεσους φόρους, ασφαλιστικές εισφορές, τέλη, έσοδα από τα διάφορα κοινοτικά ταμεία, μισθώματα, κ.λπ.





ανήλθε συνολικά στο εξωπραγματικό για τα δεδομένα της ελληνικής οικονομίας ποσό των 2.990 δις ευρώ,
 και παρόλα αυτά, το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης από 8 εκτοξεύτηκε σε 327 δις €. 

Ο σημερινός στατιστικός πίνακας και ο πίνακας που δημοσιεύσαμε στις 3.9.2014 αναφορικά με τις δαπάνες εξυπηρέτησης του δημοσίου χρέους, πιστοποιούν τον όλεθρο που έσπειρε και συνεχίζει να σπέρνει, το δικομματικό κατεστημένο στην ελληνική οικονομία.


Που πήγαν τόσα λεφτά; Μιλάμε για ένα ποσό 2.990 δις ευρώ. ( 1 τρις δηλαδή …. ) 


Οι καρεκλοκατακτητές του δικομματικού καθεστώτος, που διαχειρίστηκαν αυτούς τους τεράστιους χρηματικούς πόρους των 2.990 δις ευρώ, δηλαδή πόροι που προήλθαν από το μόχθο και το στέρημα του ελληνικού λαού,
τι πρέπει να τους κάνουμε; 


Λήστεψαν τα κρατικά ταμεία, πλούτισαν, χρεοκόπησαν την πατρίδα, ασέλγησαν στη μνήμη των προγόνων τους, δεν σεβάστηκαν τις φωνές που τους προειδοποιούσαν ότι οδηγείτε τη χώρα σε πτώχευση, και παραδόξως, συνεχίζουν να μας κυβερνούν και να γεμίζουν με πακέτα τις τσέπες τους.


Απώλειες από τα τρία μνημόνια €746 δις μέχρι το τέλος του 2012



Πόσα πήραν από τις ιδιωτικοποιήσεις ;;;


Οι 12 συνολικά αποκρατικοποιήσεις που προχώρησαν το διάστημα 2012-13 έχουν δώσει στο δημόσιο 2,616 δις ευρώ, ενώ έχουν βεβαιωθεί 3,8 δις ευρώ.
Ξεχωρίζει το σημείο που δείχνει το τι μπήκε στα κρατικά ταμεία για τον ΔΕΣΦΑ που δόθηκε στους Αζέρους!




 http://olympia.gr/2014/04/15/αποκάλυψη-αυτός-είναι-ο-λογαριασμός/



ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ !

«Ο Πάγκαλος παρέμεινε δεξιοτέχνης των υψηλών τόνων, είπε όμως και σκληρές αλήθειες.
Ο τίτλος ενός από τα βιβλία του έγινε σλόγκαν της ελληνικής κρίσης: «Τα φάγαμε όλοι μαζί».
Η θέση που εκφράζει είναι ότι εκλογείς και εκλεγμένοι συνέργησαν στην καταστροφή της χώρας, δεδομένου ότι μόνον οι πολιτικοί που μοίραζαν ακριβά εκλογικά δώρα επιβραβεύονταν με εκλογικές νίκες».

 ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ !




Για την ιστορία αναφέρουμε ότι τη φράση αυτή είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος κατά τη διαβούλευση του νομοσχεδίου για την κατάργηση και τη συγχώνευση υπηρεσιών, οργανισμών και φορέων του δημοσίου τομέα. «Η απάντηση εις την κατακραυγή που υπάρχει εναντίον του πολιτικού προσωπικού της χώρας "πώς τα φάγατε τα λεφτά", που μας ρωτάει ο κόσμος, είναι αυτή: Σας διορίσαμε. Τα φάγαμε όλοι μαζί. Μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτικής» υποστήριξε από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος.
Ουσιαστικά δηλαδή ομολόγησε τη συγκρότηση ενός κράτους αναξιοκρατίας και αναποτελεσματικότητας.
=================================================

Χρειάζονται ενεργοί πολίτες για να ανατραπεί το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα

Το 2010 παρέδωσαν εθνική κυριαρχία υπογράφοντας το πρώτο Μνημόνιο. Έκτοτε ακολούθησαν αλλά τρία επίσημα με διαφορετικές κυβερνήσεις , παραχώρησαν τα πάντα νομοθετική εξουσία και
τον απόλυτο έλεγχο του δημοσίου πλούτου της χώρας.

Εάν απέτυχαν τα συλλαλητήρια τα μεγαλειώδη του λαού μας ως προς την ανατροπή του άθλιου πολιτικού συστήματος συνέβη ακριβώς επειδή δεν υπήρχε σχέδιο, στρατηγική και ανάληψη ευθύνης από έναν αρχηγό που να ήθελε την απελευθέρωση της πατρίδας ξεκάθαρα.
Πορευόμαστε εδώ και χρόνια σαν ζωντανοί-νεκροί χωρίς σχέδιο και στόχο και επιβιώνουμε από τυχαίους παράγοντες!
Το πολιτικό σύστημα έχει πεθάνει και το κουφάρι του το κρατάνε μουμιοποιημένο σαν τυμβωρύχοι τα ξοφλημένα κόμματα που ακόμα κάποιοι Έλληνες αρρωστημένα και ανεύθυνα στηρίζουν!
Εάν θέλουμε την Ελλάδα ολόκληρη και με κατοίκους ζωντανούς θα πρέπει να τελειώσουμε το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα και το ιδιόμορφο, «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα τους,
πολίτευμα.
Μέσα από τα σπίτια και μόνο πίσω από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ΔΕΝ γίνεται αυτό.
Ολα τα υπόλοιπα είναι απλά για κατανάλωση διαδικτυακή, παραδομένων αδιαμαρτύρητα
ψυχών σε ένα προδιαγεγραμμένο τέλος.
Η Γεωργία Μπιτάκου είναι δημοσιογράφος-νομικός και ιδρυτικό μέλος στην κίνηση
«Διέξοδος Ελλάς».


=================================================


Τι πήρε η Ελλάδα από την Ε.Ε. από το 1980 και εντεύθεν -- Το τέρας του κρατισμού και οι παθογένειες

Εξαιρετική είναι η μελέτη που έχει κάνει ο καθηγητής κ. Αθ. Παπανδρόπουλος τόσο για το ύψος των κεφαλαίων που πέρασαν από την Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες, όσο και για τις παθογένειες που έφεραν την πτώχευση.
Ο καθηγητής σημειώνει ότι «από το 1981 έως σήμερα,
το ελληνικό παμφάγο κράτος έχει δεχθεί
660 δισ. ευρώ δάνεια,
290 δισ. ευρώ καθαρές επιδοτήσεις και
26 δισ. ευρώ άτοκες επενδυτικές επιχορηγήσεις.
Επίσης, από την Ελλάδα έχουν «κουρευτεί» χρέη περίπου
120 δισ. ευρώ!
Με άλλα λόγια, μέσα σε 34 χρόνια το ελληνικό κράτος είχε την δυνατότητα να αξιοποιήσει
πάνω από 1.000 δισ. ευρώ,
ποσό που αντιστοιχεί σε 100.000 ευρώ ανά Νεοέλληνα
ή σε 335.000 ευρώ ανά νοικοκυριό.
Παρόλα αυτά, η Ελλάδα είναι πτωχευμένη, η παραγωγική της μηχανή είναι από τις χειρότερες στην Ευρώπη, οι υποδομές της είναι απλά υποφερτές και η διοικητική της μηχανή απέχει αισθητά από τον κοινοτικό μέσον όρο.
Αντιθέτως, η χώρα πρωτεύει σε διαφθορά και παραοικονομία, γεγονός που αποτρέπει παραγωγικές επενδύσεις και νοθεύει την δημοσιονομική πολιτική της.
Όσο για τα αίτια της πτώχευσης οφείλονται αποκλειστικά και μόνον στον κρατισμό,
δεδομένου ότι στην χώρα μας το κράτος αντιπροσωπεύει το 65% της επίσημης οικονομίας.
Πρόκειται, δηλαδή, για ποσοστό παραπλήσιο με τα αντίστοιχα σε πρώην κομμουνιστικές χώρες,
οι οποίες εξ αυτού του λόγου κατέρρευσαν.


http://bankingnews.gr/indexphp?id=204584



Γ.Α.Π : ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.. (Βίντεο) 

 
Μετά το αλήστου μνήμης: Λεφτά υπάρχουν..
Πήγαμε στο : Λεφτά υπάρχουν αν τα διεκδικήσεις, αν τα προσελκύσεις με επενδύσεις..
Στην συνέχεια μας προέκυψε το : Χρήματα υπήρχαν και πολλά..
Μόλις πριν από μερικές μέρες, ο Γιώργος μας "πέταξε"
και ένα καινούργιο σλόγκαν...
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ..
exomatiakaivlepo.blogspot.com/

Γιατι πιστευουμε οτι θα σας βρουμε!!!!

Μαζική συλλογή 2.2 δισεκατομμυρίων χρηστών και κωδικών πρόσβασης που κυκλοφορούν στα Hacker Forums

 

breached database

Μια νέα συλλογή μαζικών παραβιαζόμενων βάσεων δεδομένων που διανέμονται ελεύθερα σε φόρουμ hacker και torrents. Η παραβιασμένη βάση δεδομένων περιέχει ένα συλλογή 2.2 δισεκατομμυρίων μοναδικών ονομάτων χρηστών και κωδικών πρόσβασης.
Η βάση δεδομένων με τίτλο Συλλογές # 2 έως # 5 περιέχει 845GB κλεμμένων δεδομένων και περιέχει συνολικά 25 δισ. Αρχεία.

Κλεμμένα προσωπικά δεδομένα για κάρτες πωλούνται για 11€ στο Dark Web

Τα «πλήρη πακέτα» περιλαμβάνουν ονόματα, διευθύνσεις, κωδικούς και τραπεζικά δεδομένα


Oι κεφαλοκινηγοι του dark web περιμενουν να σας επικυρυξουμε για να μας δωσουν ολα τα ηλεκτρονικα ιχνη των παρανομων διαδρομων διακινησης παρανομου και μαυρου κλεμμενου κρατικου
χρηματος της ελλαδας .

Δείτε διαταγή της Χωροφυλακής από το 1907 - Τι ζητάει από τους χωρικούς

Δείτε διαταγή της Χωροφυλακής από το 1907 - Τι ζητάει από τους χωρικούς



Το παρακάτω κείμενο είναι ένα ντοκουμέντο. Πρόκειται για την αστυνομική διαταγή που εξέδωσε ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ματαράγκας Καρδίτσας, στις 8 Δεκεμβρίου 1907, και είναι αποκαλυπτική για τα ήθη της επαρχίας εκείνης της εποχής. 
«Προς απάσας τας αρχάς που διοικούν το χωρίον Ματαράγκα Καρδίτσης:
Δήμαρχο, ιερέα του χωριού, Δάσκαλο και άπαντας τους προύχοντας του χωρίου.

Ήρθα εις Ματαράγκαν κατόπιν διαταγής του διοικητού μου μετά ενός χωροφύλακος προς επιβολήν της τάξεως, από άκρου εις άκρον του χωρίου, άνευ χρονοτριβής και άμεσα.
Διότι προχθές στο σιργιάνη μετά την Θίαν και Ιεράν Λιτουργίαν εν τω ναό όταν έπεζαν τα κλαρίνα και τα όργανα ο Κώστας (ας μην αναφέρο το ονομά του) χόρεβε σινέχεια μπροστά χορίς να αφίνη και τους άλους να χορέψουν μπροστά με κατά συνέπια παραξιγιθήκατε και πλακoθίκατε στο ξίλο με τα παλούκια και τα μαχέρια με αποτέλεσμα και κατά σινέπια να τραβματιστούν πολλοί άνθροποι.
Πάραφτα να εφαρμόσετε απάσας τα εξίς διαταγάς μου:



1) Αν ξανασιμβή τιάφτη πράξης εν τω χωρίο να γνορίζετε ότι θα σας συλλάβω και άνεφ χρονοτριβής αμέσος θα σας κλείσο στη φυλακή. Όταν πέζουν τα κλαρίνα και τα μουσικά όργανα στο σιργιάνη στο πανιγίρη και στο γάμο πρέπη να χορέβουν μπροστά άπαντες που επιθιμούν να χορέψουν και όχι μόνο ο ίδιος άνθροπος. Αφτό είνε γαηδουριά.



2) Μου αναφέρθικε ότι ο γάηδαρος του χαντζόπουλου τον Σεπτέμβριο μπίκε στο καλαμπόκι του Βάϊου (ας μην αναγράψο το επίθετο) και ο Βάϊος εκνεβρίστικε και κάρφοσε τον γάηδαρο με την αξάλη στο ένα καπούλι. Καταλαβένετε ο γάηδαρος δέν είναι όνος αλά ο Βάϊος. Άνεφ πολόν σκέψεον καταλαβένη κανής ότι
ο κεφάλη δεν έχει μιαλό αλά κολοκιθόσπορο. Απαγορεύετε να ξαναγίνη εκ νέου τέτιο απαράδεκτο ή παρόμιο πράγμα.



3) Πίγα στο μαγαζή για καφέ και από έξο βρομούσε κατρουλιό. Απαγορεύετε νά κατουράτε έξω στον τίχο του μαγαζιού.



4) Απαγορεύετε το βρισίδιν το φονασκίν και εντός του καφενίου το ανεμίζιν διότι είναι χιμόνας και εσθάνετέ τις αποφορά από τι βρόμα. Όστις επιθιμή να ανεμιστή να εξέρχετε έξοθεν του καφενίου.



5) Ίδα πολλές γυνέκες να πιάνουν τη σιγκούνα μετά του υποκαμίσου να το τραβούν πρό το έμπροσθεν να ανίγουν τα πόδια και να ουρούν ορθίος. Το τιούτον είναι απαράδεκτο και πρέπη άνεφ χρονοτριβίς να τις βρακόσετε άπαξ και διαπαντός.



6) Όταν λίαν προίαν πάτε τα γελάδια στο γελαδάρη και γιρίζοντας πρέπη ανιπερθέτος να μαζέβετε τις βονιές των ζώον από το δρόμο, το ίδιο να κάνετε και το βράδη διότι δεν έχη που να πατίση όστις βαδίζη εις τας οδούς του χωρίου. Και εκτός του τιούτου σας χριάζοντε αι βονιές να ζεστένεστε στο μπουχαρί το χιμόνα με τα κρία.



7) Σε κάθε πανιγίρι αποκριές πάσχα και γάμους που βαδίζη καλοντιμένος ο κόσμος πάι στην Εκλισία και μετά χορέβη στα σιργιάνια και στους γάμους πρέπη άπαντα τα σκυλιά να είναι δεμένα διά χονδρόν αλισίδεον και σχινίον προς αποφιγίν ατιχιμάτων εκ τον σκιλοδακομάτων.



8 ) Να μιν πίνετε πολί ινοπνεμβατόδη ποτά τσίπουρα και ίνους και μετά ξερνοβολάτε και κάνετε χαζαμάρες.



9) Να τιρίσετε άνεφ αντιρίσεος και χρονοτριβής την άνοθεν τάφτην διαταγήν μου άνθροπη σκύλη και γινέκες διότι όπιος συληφθή παραβάτις θα τον σιλάβο θα τον κλίσο στο σχολίο και αλίμονό του θα τον ταράξο και θα τον μαβρίσο στο ξίλο.



Να με σιγχορίτε αν έκανα κάπιο σιντακτικό λάθος καθότι τελίοσα και εγώ την Τρίτη του Δημοτικού σχολίου διότι δεν με έστιλε ο πατέρας μου από το χωρίον εις τιν Λάρισσαν για να μάθο περισσότερα γράματα. Σαν γκαραγκούνις ( ΒΛΑΧΟΡΟΥΜΑΝΟΣ)
που είμε και εγό καταλαβένετε άπαντες τας γραφάς μου τας οπίας θέλετε δεν θέλετε να τας τιρίσετε ανιπερθέτος».


ΠΗΓΗ

Ο 'πρωην' της διωξης ηλ. εγκληματος σφακιανακης μπλεγμενος σε υποθεσεις ... παιδεραστιας

Ο 'πρωην' της διωξης ηλ. εγκληματος 

σφακιανακης μπλεγμενος σε υποθεσεις ... 

παιδεραστιας
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ "ΞΗΛΩΣΟΥΝ" ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. 



Όταν τον Φεβρουάριο του 2016 ο υποστράτηγος Μανώλης Σφακιανάκης μετατέθηκε αφήνοντας τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (ΔΗΕ), στην πολιτική σκηνή, στα media, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξέσπασε «πόλεμος».

Ο Σφακιανάκης είχε το ¨προφίλ¨ του ¨κυνηγού¨ των παιδεραστών και του ανθρώπου που αποτρέπει αυτοκτονίες, Κι όμως, πίσω από τις επιτυχίες της ΔΗΕ κρύβεται μια σειρά σκοτεινών υποθέσεων, στις οποίες ο Μανώλης Σφακιανάκης εμφανίζεται να έχει ουσιαστικό ρόλο. Πρόκειται για οκτώ υποθέσεις τα στοιχεία των οποίων καταγράφουμε ένα προς ένα. 



Διαβάστε στο Hot Doc που κυκλοφορεί, στοιχεία που εμφανίζουν τη Δίωξη όχι μόνο να παραπέμπει ανθρώπους που τελικά αθωώνονται, αλλά ακόμη και να κατασκευάσει στοιχεία που δεν είναι αληθή.

Διαβάστε πώς συνδέεται ο Μανώλης Σφακιανάκης με την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, για τη δράση του στην υπόθεση του περιβόητου «Γέροντα Παστίτσιου» και για τους τρόπους με τους οποίους η υπηρεσία της οποίας προΐστατο μεθόδευσε τη σύλληψη δημοσιογράφου, καλώντας τη δήθεν να καταθέσει ως μάρτυρας για υπόθεση την οποία είχε αποκαλύψει.



Αποκαλύπτουμε, πώς έβαλαν αθώο στη φυλακή ως παιδόφιλο με ψεύτικα στοιχεία και πώς μετέτρεψαν σε παιδόφιλο, πολίτη που κατήγγειλε αστυνομικούς ως μαστροπούς.

Διαβάστε επίσης, πώς κατασκευάστηκε το προφίλ του λαοφιλούς αξιωματικού που απέτρεπε τις αυτοκτονίες, σε μια Ελλάδα που εμφανίζεται από τα στατιστικά της Δίωξης ως χώρα που πέφτει από τα παράθυρα, παρότι τα επίσημα στοιχεία την εμφανίζουν στις τελευταίες θέσεις και με ποιον τρόπο ο Μανώλης Σφακιανάκης ερμήνευε τον νόμο κατά το δοκούν και ζητούσε από τη Google να αποκαλύψει τα στοιχεία διαφόρων bloggers όταν σε άλλες περιπτώσεις έκανε τα στραβά μάτια.