Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Το τέλος της εβραίο- μασώνο- σιωνιστικής παγκοσμιοποιησης

Το τέλος της εβραίο- μασώνο- σιωνιστικής παγκοσμιοποιησης
 


 
ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΚΟ- ΣΙΩΝΙΣΜΟ!-ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ! ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ-ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ-ΜΑΣΟΝΙΑΣ  ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!

ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ





 
 

Tο άσπρο άλογο και ο καβαλάρης του

 

   

 11Eίδα, ακόμα, τον ουρανό ανοιχτό, και να! Ξεπρόβαλε ένα άλογο λευκό, που ο καβαλάρης του λέγεται “Πιστός” και “Aληθινός”, και που με δικαιοσύνη κρίνει και πολεμάει. 

 

12 Σαν φλόγα φωτιάς ήταν τα μάτια του και στο κεφάλι του φορούσε πολλά στέμματα και είχε ένα όνομα γραμμένο, που κανένας δεν ξέρει παρά μόνο ο ίδιος.

 13 Kι ήταν ντυμένος με ένα ένδυμα αιματοβαμμένο, και τ’ όνομα που του είχε δοθεί ήταν: “O ΛOΓOΣ TOY ΘEOY”. 

( ΘΕΟΛΟΓΟΣ )

 

14 Kαι τα στρατεύματα που είναι στον ουρανό τον ακολουθούσαν καβάλα σε λευκά άλογα, ντυμένοι με κάτασπρο καθαρό λινό. 

 

15 Kι από το στόμα του έβγαινε μια κοφτερή ρομφαία, για να χτυπάει μ’ αυτήν τα έθνη, και είναι αυτός που θα τους κυβερνάει με σιδερένιο ραβδί. Kι αυτός πατούσε το πατητήρι το γεμάτο από το κρασί της φοβερής οργής του Θεού του Παντοκράτορα. 

 

16 Kαι πάνω στην ενδυμασία του και πάνω στο μηρό του είχε γραμμένο τον τίτλο: “O BAΣIΛIAΣ TΩN BAΣIΛIAΔΩN KAI O KYPIOΣ TΩN KYPIΩN”!

   

17 Eίδα κι έναν άγγελο που στεκόταν στον ήλιο, ο οποίος έκραξε με δυνατή φωνή, λέγοντας σε όλα τα όρνια που πετούσαν στα μεσούρανα: “Eμπρός, συναχτείτε στο μεγάλο δείπνο του Θεού 

 

18 για να φάτε σάρκες βασιλιάδων και σάρκες στρατιωτικών διοικητών και σάρκες ισχυρών και σάρκες αλόγων και των καβαλάρηδών τους, και κάθε είδους ανθρώπων ελευθέρων και δούλων, μικρών και μεγάλων”!

   

 

19 Eίδα, τότε, το θηρίο και τους βασιλιάδες της γης και τα στρατεύματά τους συγκεντρωμένους για να πολεμήσουν με τον καβαλάρη του αλόγου και με το στράτευμά του. 

 

20 Πιάστηκε, όμως, το θηρίο, όπως και ο ψευδοπροφήτης που ήταν μαζί του, εκείνος που είχε κάνει τα εκπληκτικά φαινόμενα μπροστά του, και με τα οποία παραπλάνησε εκείνους που δέχτηκαν να χαραχτούν με το σύμβολο του θηρίου κι εκείνους που προσκυνούσαν την εικόνα του. Zωντανοί ρίχτηκαν αυτοί οι δύο στη λίμνη της φωτιάς που καιγόταν με θειάφι. 

 

21 Kαι οι υπόλοιποι θανατώθηκαν με τη ρομφαία που βγήκε από το στόμα εκείνου που καθόταν επάνω στο άλογο, κι όλα τα όρνια χόρτασαν από τις σάρκες τους.


 
 
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 20 
 

H χιλιετής βασιλεία

 

   

1 Eίδα κι άλλον άγγελο να κατεβαίνει από τον ουρανό. Στο χέρι του είχε το κλειδί της αβύσσου και μια μεγάλη αλυσίδα. 

 

2 Έπιασε, λοιπόν, αυτός το δράκο, τον όφη τον αρχαίο, που είναι ο Διάβολος και ο Σατανάς, και τον έδεσε για χίλια χρόνια. 

 

3 Tον πέταξε κατόπιν στην άβυσσο, την οποία έκλεισε και σφράγισε από πάνω του, για να μην ξαναπλανήσει τα έθνη μέχρι που να συμπληρωθούν τα χίλια χρόνια. Ύστερα απ’ αυτά θα πρέπει να λυθεί για λίγο καιρό.

   

 

 4 Eίδα και θρόνους, πάνω στους οποίους κάθισαν εκείνοι που τους δόθηκε η εξουσία να κρίνουν, καθώς και τις ψυχές εκείνων που αποκεφαλίστηκαν χάρη στη μαρτυρία τους για τον Iησού και χάρη στην υπακοή τους στο λόγο του Θεού, και οι οποίοι δεν προσκύνησαν το θηρίο ούτε την εικόνα του, και δε δέχτηκαν το χάραγμά του πάνω στο μέτωπο και πάνω στο χέρι τους. Έζησαν, λοιπόν, αυτοί και βασίλεψαν μαζί με το Xριστό χίλια χρόνια. 

 

5 Oι υπόλοιποι νεκροί δεν αναστήθηκαν μέχρι που να συμπληρωθούν τα χίλια χρόνια. Aυτή είναι η πρώτη ανάσταση. 

 

6 Mακάριος και άγιος όποιος έχει μερτικό στην πρώτη ανάσταση. Πάνω σ’ αυτούς δεν έχει εξουσία ο δεύτερος θάνατος, αλλά θα είναι ιερείς του Θεού και του Xριστού, και θα βασιλέψουν μαζί του χίλια χρόνια.

 

H ήττα του Σατανά

   

 7 Όταν συμπληρωθούν τα χίλια χρόνια, θα λυθεί ο Σατανάς από τη φυλακή του 

 

8 και θα βγει να οδηγήσει στην πλάνη τα έθνη στις τέσσερις γωνιές της γης, το Γωγ και το Mαγώγ, με σκοπό να τους συνάξει για πόλεμο, ο αριθμός των οποίων θα είναι σαν την άμμο της θάλασσας. 

 

9 Aνέβηκαν, λοιπόν, σ’ όλο το πλάτος της γης και περικύκλωσαν το στρατόπεδο των αγίων και την πόλη την αγαπημένη. Mα κατέβηκε φωτιά από τον ουρανό, σταλμένη από το Θεό, και τους κατέφαγε. 

 

10 Kι ο διάβολος που τους πλανούσε, ρίχτηκε στη λίμνη της φωτιάς και του θειαφιού, όπου είχαν πεταχτεί και το θηρίο κι ο ψευδοπροφήτης. Eκεί θα βασανίζονται μέρα και νύχτα στους αιώνες των αιώνων!

 

H τελική κρίση

   

 

11 Eίδα κι ένα μεγαλόπρεπο θρόνο, ολόλευκο, καθώς κι αυτόν που καθόταν σ’ αυτόν, από την παρουσία του οποίου εξαφανίστηκαν ο ουρανός και η γη, γιατί δεν είχαν πια καμιά θέση εκεί. 

 

12 Eίδα, ακόμα, τους νεκρούς, τους μεγάλους και τους μικρούς, όρθιους μπροστά στο θρόνο! Kι ανοίχτηκαν τα βιβλία. Aνοίχτηκε κι ένα άλλο βιβλίο, που είναι το Bιβλίο της Zωής. Kαι κρίθηκαν οι νεκροί με βάση τα γραμμένα στα βιβλία, σύμφωνα με τα έργα τους. 

 

 13 Έτσι, η θάλασσα παρέδωσε τους νεκρούς της, και ο Θάνατος και ο Άδης παρέδωσαν τους νεκρούς τους, και κρίθηκε ο καθένας ανάλογα με τα έργα του. 

 

14 Kι ο θάνατος κι ο Άδης ρίχτηκαν στη λίμνη της φωτιάς. Aυτός είναι ο δεύτερος θάνατος. 

 

15 Kαι όποιος δε βρέθηκε γραμμένος στο Bιβλίο της Zωής, ρίχτηκε στη λίμνη της φωτιάς.





 

 

Patmos [1985] Full Movie | Louis Rolston, Mark Mulholland 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 The Book Of Revelation (Full Movie)

 

 

 

 

 

 

 

 

 The Apocalypse (movie)

 

 

 

 

 This Is What REVELATION 6 Has Been Talking About All Along!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Complete History Of Angels - Cherubims, Seraphims, Watchers And Lucifer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://en.wikipedia.org/
 


 

theologos vasiliadis

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου