Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Το λυκαυγές των μηχανών

Το λυκαυγές των μηχανών




Ζώντας κανείς την Ιστορία την στιγμή που γράφεται έρχεται αντιμέτωπος με το αιώνιο πρόβλημα του αυτόπτη μάρτυρα: βρίσκεται πολύ κοντά στα γεγονότα για να αποτιμήσει επακριβώς την επίδρασή τους στον μέλλοντα χώρο. Αυτό που βλέπει είναι αυτό που συμβαίνει μπροστά του, άντε να δει και λίγο παραπέρα. Σε καμία περίπτωση δεν έχει την πλήρη εικόνα των συντελούμενων μεταβολών. Αν ο καθ’ έξιν «ψύχραιμος» ιστορικός έχει αυτό το θέμα, φανταστείτε τι γίνεται με τον απλό ψεκασμένο πολίτη την ώρα που τρώει τις κρυπτοτεκτονικές φάπες την μία μετά την άλλη.

  


Οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί. Παραπαίοντας ανάμεσα σε λοκντάουν, φερετζέδες, πρόστιμα και SMS αυτορουφιανιάς, αδυνατούν να επεξεργαστούν λογικά τα νέα δεδομένα.

 

 

Έχοντας αποτύχει πολλάκις να πατήσουν το κουμπάκι της συσκευής που λέει OFF, υφίστανται ως ξεκωλιασμένες μαζοχοπουτάνες τον καθημερινό βιασμό που τους αναλογεί.

 

Ορδές από νεκροζώντανα τηλεβαμπίρ εξέρχονται από τους μαύρους πλακέ τάφους του τοίχου για να τραφούν με αίμα πυροβολημένων. Νεοταξικά ζόμπι με βαρύσκατους ιατρικούς τίτλους, κομπογιαννίτες υβριστές της επιστήμης καταβροχθίζουν με λαιμαργία τα μυαλά του τρελαμένου πόπολου. Στην ουρά διάφορα πολιτικάντικα τρολ, υποτελχίνες και γκαργκόλια τύπου Μπουμπούκου και Χαρδαυτιά δαγκώνουν ό,τι σάρκα κρέμεται από τα κόκκαλα.

 

 

 

Δυστυχώς στο λεφούσι των καθεστωτικών κατσαρίδων έχουν προστεθεί πλέον και διαδικτυακοί  συνοδοιπόροι.  Διάφοροι μπλόγκερ που παλαιότερα υποτίθεται ότι αντιστρατεύονταν την μαφία της παγκοσμιοποίησης, άλλαξαν ύπουλα πλεύση. Ξαφνικά από τα λογικά επιχειρήματα πήδηξαν σε θεωρίες απίστευτης αρχιδιάς. Τι Φωτεινές Δυνάμεις, τι Παναγίτσες στρατηγίνες, τι Τραμπικοί υπερπεζοναύτες, τι εξωγήινοι Ιππότες του Q-Καλού, τι κλώνοι-σωσίες, όλος ο θίασος της σαχλαμάρας βγήκε επί σκηνής.

 

 

 

Κοινή διαπίστωση όλων αυτών των όψιμων ιντερνετικών αρουραίων που υπηρετούν την ολιγαρχία (επί πληρωμή ή από κουλαμάρα, δεν έχει σημασία) είναι μια: Ότι το Κακό θα νικηθεί από τις δυνάμεις του Καλού. Αποβλακωμένοι μυρηκαστές των παπαριών που παράγονται με τον τόνο στα ζοφερά υπόγεια της Εγκληματικής Υπερδομής, τα προσφέρουν όλα: Υγεία, χρήμα, ειρήνη, ευημερία, ελευθερία, ανεξαρτησία, αισιοδοξία. Το μόνο που απαιτούν από τον αναγνώστη τους είναι να θρονιαστεί μεγαλοπρεπώς στον καναπέ με σακιά ποπκόρν και να περιμένει το τέλος της φάρσας. Να παραμείνει δηλαδή άπραγος θεατής. Ακριβώς η αντίδραση που έχουν προγραμματίσει και που εύχονται οι διεθνείς συνωμότες και τα αφεντικά τους. 

 


Βιώνουμε ήδη το ξεκίνημα της πιο σκοτεινής περιόδου της ζωανθρωπότητας και κάποιοι προσφέρουν μαστούρα και παραδείσους τζαμπουίτα. Δεν φτάνει που καρβουνιάζουν όποιον ταλαίπωρο κάνει το λάθος να μπει στα μαγαζάκια τους, αλλά χλευάζουν κιόλας και υπονομεύουν όσους αντιστέκονται έμπρακτα στην παγκοσμιοποιημένη εξουσία. Τους ενοχλεί που κάποιοι χρησιμοποιούν ακόμα την λογική και που δεν σκαρφαλώνουν αβασάνιστα σε παράξενα τραίνα.

  


Ένας εσμός από διαδικτυακά κουνάβια δεν διστάζουν να λασποβαφτίσουν όποιον διαφωνεί με τα εξ Αμερικής αφιχθέντα συνωμοσιολογικά αφηγήματα. Όταν οι σανοπορδές των τρολ-παντογνωστών δεν επαρκούν, επιστρατεύονται διάφοροι τυφλοπροφήτες αγνώστου φυλετικής προελεύσεως (δηλαδή τι κάνει νιάου-νιάου στην χάβρα). Η τετράγωνη λογική παραγκωνίζεται και νοθεύεται προς όφελος του εξωφρενικού.  Στο επόμενο βήμα, ο γεωστρατηγικός ρεαλισμός κατηγορείται ως «ηττοπάθεια» και ο υγιής σκεπτικισμός ως «εκκεντρικότητα».

  

 

Φυσιολογικό επακόλουθο των παραπάνω μεθόδων χειρισμού είναι η προώθηση εθνοκτόνων και βαθιά ανιστόρητων απόψεων όπως π.χ. η αναγκαιότητα της ασφυκτικής συμμαχίας με το κράτος-βρυκόλακα που λέγεται Ισραήλ ή η διατήρηση της διαρκώς συνωμοτούσης κατά του έθνους «ορθόδοξης» κιναιδοσυμμορίας στο απυρόβλητο.

 



Είπαμε ότι όλα πάνε γρήγορα αλλά πάνε και πούστικα. Ειλικρινά δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς πλέον αφού οι ρουφιάνοι πολλαπλασιάζονται εκθετικά.  Η κατάσταση θυμίζει ολοένα και πιο πολύ την ταινία Pitch Black όπου ο καθένας –ασχέτως προσόντων- ελπίζει ότι θα την βγάλει καθαρή απέναντι στα βαμπιροειδή κατά την διάρκεια της έκλειψης.

 


Σε ένα μόνο πράγμα έχουν (εν μέρει) δίκιο οι τραμπονιανοί μπλόγκερς: Στο ότι έχει μπει ξένος δάκτυλος. Τι δάκτυλος δηλαδή που εδώ μας έχει χώσει το δρακονιανό μαμούθ ολόκληρο το πόδι του στον κώλο. Το έχω γράψει εδώ και σχεδόν ένα χρόνο πως όλο αυτό το μεγατσίρκο του κοροϊδοϊού που ζούμε δεν στήνεται από εγχώριες δυνάμεις. Ούτε οι σιωνιστές, ούτε οι τοκογλύφοι, ούτε τα Κινέζωα, ούτε καν τα μασόνια θα μπορούσαν να σκηνοθετήσουν μόνοι τους τέτοια υπερπαραγωγή. Εδώ έχουν κατέβει μιλλιούνια εξωτάφιοι ξένοι, μιλάμε για ρόγιαλ φλος της φολίδας.

 





 


Δεν είναι ούτε ο Μητσοτάκης, ούτε η κακοντυμένη κομμουνίστρια γίδα του προεδρικού μεγάρου οι ιθύνοντες νόες της συνωμοσίας. Ούτε φυσικά και τα υπόλοιπα σκύβαλα της εδώ μαφιόζικης σκουπιδο-δημοκρατίας.  Ούτε καν η Μέρκελ και ο Μπάιντεν. Πιονάκια είναι όλοι αυτοί. Εντολές εκτελούν.  Αντι να ρωτάτε πότε θα μας αφήσουν ήσυχους θα έπρεπε να ρωτάτε ποιος δίνει τις εντολές του Great Reset στον κοντραμαλάκα του Μαξίμου και στους κοπροφάγους απατεώνες-«ηγέτες» αυτού του κωλόκοσμου.

  



Τα παλιά ωραία χρόνια ήταν μόνο ο τηλεσυγγραφεύς-βιβλιοπώλης και η περίφημη «συνταγή» του. Η μέθοδος του λιακούρειου τσελεμεντέ, του παίρνω μια αλήθεια και εννιά μάντολες τα ανακατεύω και καίω την αλήθεια, αποβλάκωσε γενιές και γενιές Νεοελληνέζων. Τότε όμως ήξερες στο περίπου από πού να φυλαχτείς.

 

 

Τώρα που μιλάμε η κατάσταση έχει ξεφύγει. Ναι μεν υπάρχουν κάμποσοι γραφιάδες που έχουν υποψιαστεί τι παίζεται αλλά σε κάθε διαδικτυακή γωνία καραδοκούν 45 κακιασμένα τρολ και πίσω τους χιλιάδες αγράμματα τσόλια του fb που αναπαράγουν άμεσα ΜΟΝΟ τις συνωμοσιολογικές μπούρδες.

 


 

Ο κάθε μπεκροβαλές έχει ανοίξει ένα κανάλι στο You tube και εκτοξεύει ελεύθερα τις ψωλιές του. Τα φλόκια εξέρχονται του κατουροσωλήνος με υπερηχητική ταχύτητα και με πρώτο θύμα την ταλαίπωρη Ελληνική γλώσσα. 

 

Τι διάολο; Αλβανοί γράφουν τα άρθρα;

  

Για να μην παρεξηγηθώ:

 

Συνωμοσίες υπάρχουν…

  

Εξωγήινοι υπάρχουν…

  

Επαφές υπάρχουν… 

 

 

Όμως για να συνδέσει κανείς αυτά τα τρία θέματα σε κείμενο χωρίς να χάσει την γαμημένη μπάλα, χρειάζεται τέχνη.  Κατ’ αρχάς πρέπει να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά στο μυαλό του. Μετά πρέπει να συλλέξει από την παγκόσμια μυθολογία και ιστορία τα ψήγματα των στοιχείων που δείχνουν ότι κάτι συμβαίνει και να υπογραμμίσει τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα. Τέλος πρέπει να εκθέσει τα συμπεράσματα στους αναγνώστες/ακροατές τεκμηριωμένα και κατανοητά. (Ο David Icke είναι ένα καλό παράδειγμα).

 

 


Δυστυχώς αυτό που βλέπουμε κατά κόρον είναι διάφορους πιτσικόμηδες που ισχυρίζονται ότι μίλησαν με τους εξωγήινους και ένα σωρό ψυχάκηδες που εμφανίζονται ως πρώην στελέχη της NASA, της CIA, της NSA, του FBI ή όλων των ανωτέρω. Αυτούς όλους είναι για να τους πλακώνεις στις γρήγορες. Είναι να τους χώνεις σφαλιάρες αλύπητες χωρίς να τους εξηγείς για ποιο λόγο τους κατραπακιάζεις.

 

 

Επειδή τα περισσότερα από τα εν λόγω ουφοσούργελα βρίσκονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και δεν τους φτάνουμε, οι φάπες δέον να διανέμονται στους γηγενείς που αναδημοσιεύουν τα μπαζοάρθρα και τα «αποκαλυπτικά» βίντεο του κώλου.

  


Έχουν τώρα έξι μήνες που μας έχουν σκοτίσει τ’ αρχίδια με τον Τραμπούστη. Έναν αποτυχημένο επιχειρηματία που στηρίζεται από εβραϊκά κεφάλαια. Έξι (6) φορές χρεωκόπησε ο μπινές πριν αλλάξει ο αιώνας και πάντα τον έσωζαν οι τραπεζίτες. Γιατί άραγε;

  


Υπερηφανεύονται μερικοί ότι είναι «ο μόνος από τους τελευταίους προέδρους που δεν έκανε πόλεμο». Ρε ψωλονταούλια δεν έκανε πόλεμο γιατί θα τον έχανε σίγουρα τόσο άχρηστος που ήταν αυτός και οι συνεργάτες του. Μιλάμε για ΤΟΝ μαλάκα. Σκεφτείτε ότι ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ με πενήντα διαφορετικές  μυστικές υπηρεσίες στην διάθεσή του, του ετοίμαζαν εκλογική νοθεία, το ήξερε και δεν κατάφερε να την αποτρέψει.  Πιο άχρηστος πεθαίνεις. Τώρα λένε θα φτιάξει δικό του κόμμα.  Δηλαδή το εκλογικό πρωκτικό σεξ που υπέστη όντας Πρόεδρος, θα το αποφύγει ως απλός υποψήφιος; Εβδομηνταπέντε χρόνια στην Νέα Υόρκη παρέα με τους τσιφούτηδες λέτε να μην ξέρει ο χρεωκοπίας πώς λειτουργεί το αμερικάνικο σύστημα της πουστιάς; Εσάς δουλεύουν ψιλό γαζί ρε καραγίδια με τον λαγό που σας έχουν πετάξει μπροστά και τρέχετε αποπίσω σαν τις χανούμισες. Τηρουμένων των αναλογιών, ο Τρόμπας έκανε στις ΗΠΑ αυτό ακριβώς που έκανε εδώ η Πορδή Αυγή: με την συμπεριφορά του έκαψε για πάντα το χαρτί του πατριωτισμού.

  


Ξύλο ανόθευτο λοιπόν ΚΑΙ σε όποιον σας μιλάει για Τραμπ. Ο μέσος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν ξέρει ούτε καν πού πέφτει η Νεοελλάδα. Όσοι Νεοραγιάδες τον πλασάρουν ως μεσσία προσπαθούν να σας πακετάρουν σε άλλη μια αδιέξοδη μούφα τεκτονικής εμπνεύσεως.

  


Θέλετε και την τελευταία φάπα; Ποιος είναι ο αρχίδας ο Τραμπ; Τι έκανε όσο ήταν πρόεδρος; Γιατί δεν βγήκε έστω και φεύγοντας να μας πει ποιος κάνει κουμάντο στον πλανήτη; Γιατί δεν βγαίνει ΤΩΡΑ να αποκαλύψει ποιοι του έσκαψαν τον λάκκο; Ως τέως πρόεδρος ξέρει όλα τα μυστικά πρωτόκολα.  Ξέρει τι έχουν υπογράψει οι ψευτο-υπερδυνάμεις. Εκείνη η αλεπομαϊμού ο Πούτιν που είναι ισόβιος άρχοντας στο απέναντι μαγαζί γιατί δεν μιλάει και πάει πάσο και στην κορονοβλακεία και στα εμβόλια και σε όλα;

 


Νέοι μου δεν είστε έτοιμοι για την σκληρότητα της αλήθειας. Μας κοροϊδεύουν για κάμποσους Μεγάλους Ενιαυτούς αλλά αν κάποιος σας το αποκαλύψει θα πέσετε να τον φάτε. Το φτωχομπινεδιάρικο εγώ αρνείται να παραδεχτεί την ασημαντότητά του. Όλοι νομίζουμε ότι κάτι είμαστε. Τίποτα δεν είμαστε. Φυλετικές σκουπιδοκατασκευές κάποιων οι οποίοι παριστάνουν τους θεούς είμαστε. Ανίκανοι να χρησιμοποιήσουμε ακόμα και αυτό το λίγο μυαλό που μας προσέφερε στη ζούλα ο Μέγας Παίκτης. Ουραγοί στο πρωτάθλημα της εξέλιξης, τρώμε γκολ και ξύλο απ’ όλους και βλέπω να πέφτουμε κατηγορία. Στην επόμενη σαιζόν θα συναγωνιζόμαστε τα καγκουρώ και τα πιθήκια.    

 

 

Από επιστημονική υποχρέωση είχα πάει στην συγκέντρωση κατά της καραντίνας. Ήξερα το τι θα παιχτεί απλά έπρεπε να ολοκληρώσω και τυπικά την νεκροψία.  Το λυπηρό συμπέρασμα είναι ότι πλην ελαχίστων ρομαντικά σκεπτόμενων, κανείς άλλος δεν θέλει την κωλοζωή του πίσω. Δυστυχώς το πόπολο έχει συνθηκολογήσει χωρίς μάχη. 2.000 άτομα στην Αθήνα, 800 στην Θεσσαλονίκη, 250 στην Πάτρα και 150 στην Ζάκυνθο παραείναι θλιβερή εικόνα για έναν λαό που ληστεύεται και δολοφονείται στο διηνεκές. Αν μη τι άλλο, τα τελευταία 11 χρόνια προδοσίας, δουλέματος και σκληρής τοκογλυφίας θα έπρεπε να είχαν ξυπνήσει κάποια ένστικτα.



Πού τέτοια τύχη… Αυτοί οι σκόρπιοι που συγκεντρώθηκαν στις παγωμένες πλατείες άρχισαν με το καλημέρα να τσακώνονται μεταξύ τους. Από την μια οι βλαμμένοι θρησκόληπτοι με τις βυζαντινές σημαίες και τους σταυρούς κι από την άλλη οι μπαχαλάκηδες ρουφιάνοι της antifa που ήταν και περισσότεροι.  Όσοι δεν ανήκαν ούτε στους μεν ούτε στους δε, κούνησαν με απογοήτευση τα κεφάλια τους και επέστρεψαν στους υποψιασμένους καναπέδες των σπιτιών τους. Η ιατροφασιστική συμμορία είχε νικήσει άνευ αγώνος.

 


Κι όμως: Το 62 % του πόπολου που στο δημοψήφισμα του 9015 είπε ΟΧΙ στα βρομερά σχέδια της τεκτονικής μαφίας, γνώριζε πολύ καλά πού θα το οδηγούσε η επιλογή του. Όσο κι αν λοιδωρήθηκε από τους ευρωλιγούρηδες ως «αδαές» και «ανώριμο», ήξερε άριστα ότι το περίμεναν πείνα και κακουχίες. Όπως οι πρόγονοί του το 8821, δεν δίστασε να θυσιάσει για χάρη της ελευθερίας όλα αυτά που θεωρούνταν «κεκτημένα». 

 


Ατυχώς δύο πράγματα έγιναν λάθος: Α) Οι καταληστευμένοι αντί για σπάθες, κρατούσαν ψηφοδέλτια και Β) στο τιμόνι της σκυλοπνίχτρας βρισκόταν τότε ο εντεταλμένος πισωγλέντης πουστάκος της μασονίας. Αυτή η αριστερή ποντικόψυχη σκατιέρα με τα χοντρά μπούτια πούλησε την χώρα, τους κατοίκους και την ιστορία σε πακέτο 3 σε 1.

    


Σήμερα, 6 χρόνια μιζέριας αργότερα, ένας πραγματικός βρυκόλακας, ένα δηλητηριώδες αποταφίδι διοικεί το σκατοκράτος-προπύργιο της τοκογλυφίας. Μαζί με την βρομοπόδαρη εθνομηδενίστρια βλαχάρα του προεδρικού μπουρδέλου σχηματίζουν ένα ολέθριο ντουέτο φιδιών.

 



Πρόκειται για την πιο άχρηστη και επικίνδυνη κυβέρνηση της νεότερης ιστορίας. Είναι ολοφάνερο ότι η χώρα έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη της. Αυτά τα λαμόγια το μόνο που κάνουν είναι να λένε ψέματα, να συσσωρεύουν δημόσιο χρέος προς όφελος των ξένων αφεντικών τους και να μοιράζουν χρήμα στα συνεταιράκια τους του επιχειρηματικού υποκόσμου.

  


30 χρόνια λέω και 13 χρόνια γράφω ότι πρωκτοί και κίναιδοι διοικούν τον τόπο και τώρα ξύπνησαν όλοι και παριστάνουν τους κατάπληκτους. Τώρα ανακαλύπτουν ότι ο  κάθε νανοτσούτσουνος καραγκιοζάκος το έπαιζε με δικά μας λεφτά γαμήκουλας. Και εντάξει όσο ποντικογαμούσε φτηναιδοία και λαθροπουστάκια, όλα καλά. Όμως αρκετές από αυτές τις θρασύδειλες ανωμαλάρες που πέρασαν από τους καμπινέδες της σαπιο-Βουλής γάμησαν το έθνος, την ιστορία του, τους κατοίκους, το μέλλον και ό,τι άλλο βρέθηκε μπροστά τους.

 


Μην ξεχνάμε ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με σπείρα. Δεν είναι ο τυχάρπαστος σαπιοκοιλιάς και ο διεστραμμένος κουασιμόδος που βρήκαν την ευκαιρία να γαμήσουν νεανικά μουνιά και παιδικούς κώλους. Είναι το απέραντο διαπλεκόμενο αθηναϊκό κρεβάτι. Μάσα, πουστιά και ίντριγκα, πάντα με τις ευλογίες της στοάς. Πολιτικάντες, παπάδες, δικαστές, μπάτσοι, στρατιωτικοί, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, φυλακόβιοι, όλοι ένα παρτουζιάρικο παρεάκι είναι. Στα διαλείμματα της κραιπάλης κλείνουν δουλειές και μοιράζουν θέσεις κι εκατομμύρια.

 




 

Ένα Βυζάντιο ζούμε πριν την άλωση.  Ορδές από τουρκόζωα μέσα κι έξω από τα τείχη κι αυτοί ακόμα διορίζουν και χαρτζηλικώνουν τους γαμιάδες και τις πουτανίτσες τους. Βέβαια μην νομίζετε ότι το καπάκι του βόθρου που μισάνοιξε οφειλόταν σε τυχαίο γεγονός.  Απλά η ίδια η Υπερδομή αποφάσισε να θυσιάσει ένα κομμάτι της σαπίλας για να σώσει το υπόλοιπο. 

 

Την κορυφή του σκατόβουνου βλέπετε τώρα με τις σιτεμένες θεατρίνες και τους μπατιρόπουστες κομπάρσους. Η βαθιά σαπίλα είναι το πρωθυπουργικό γραφείο, η προεδρία της πεοδημοκρατίας, η αρχιεπισκοπή, οι δισεκατομμυριούχοι «επιχειρηματίες» και οι στοές όλων των παραπάνω. Αυτούς δεν τους αγγίζει κανένας. Σύντομα το καπάκι από όπου βγαίνει η μπόχα θα ξανακλείσει στεγανά γιατί αν μείνει για πολύ ανοιχτό θα γίνει πηγάδα, χοάνη, καταβόθρα και θα καταπιεί όλο το άγιο σύστημα των χεσοπουσταράδων και των σκατολεσβιών.

 





Και ποιος θα φέρει την λύση;  Ο Φράγκας με τον Νικωλόπουλο και ο σουβλακοφονιάς Καζάκης; Μιλάμε για μεγάλες μαγάρες και οι τρεις. Όμως το πόπολο είναι τελείως για τον πούτσο και θα ψηφίσει όποιον αρχιβρομιάρη του πλασάρουν. Μαζί και τον Κηραλοιφέα και τον Μπαρουφάκερ και τους ληγμένους νεοναζί του Ελιγιάχου Καψιδιάρη. Και φυσικά τα παλαιά μαντριά ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ διατηρούν τους τσιμεντομαλάκες ψηφοφόρους τους.  

 



 


Η πραγματική οικονομία έχει βομβαρδιστεί με πυρηνικά αλλά οι Εφορίες, οι Δήμοι και το πισωγλέντικο, μαφιόζικο κράτος έχουν αφηνιάσει. Με υστερικό μίσος έχουν αμολήσει τα λυσσασμένα σκυλιά τους να δαγκώσουν όποιον πολίτη στέκεται ακόμα στα πόδια του. Με παράλογους, παράνομους και ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ φόρους φτωχοποιούν συστηματικά την μεσαία τάξη. Οι Νεοέλληνες πολίτες φορολογούνται αδίστακτα και εκδικητικά ενώ την ίδια στιγμή Βρομά, λαθροεισβολείς και Κινέζωα απολαμβάνουν παροχές, επιδόματα και πλήρη φορολογική ασυλία. Μετά την φοροκαταιγίδα του 9010-9020 έστησαν την ψευτο-πανδημία και τώρα κλιμακώνουν το απόλυτο φοροτσουνάμι που θα ισοπεδώσει τα πάντα και θα σαρώσει όλα τα ατομικά περιουσιακά στοιχεία φέρνοντας μη αναστρέψιμο όλεθρο.

 

 

Βλέπω τους μαλάκες με τις διπλές μάσκες στον ανοιχτό χώρο και μου ‘ρχεται να ξεράσω πάνω τους. Πάνε χεσμένοι οι φύτουλες από το σπίτι τους ως τον κάδο φορώντας μάσκα!!! Ρε τσουβάλια με σκατά αφήστε τα σκουπίδια μέσα στο σπίτι σας και μπείτε εσείς οι ίδιοι στον κάδο μαζί με τις χέστρες τις γυναίκες σας και τα μισοηλίθια μπάσταρδά σας.  Και καλά οι γεροκλανιές που φοβούνται μην ψοφήσουν τώρα που πάτησαν τα 90. Οι εικοσάχρονες φοιτήτριες τι αρχίδια τρέμουν που βγαίνουν στο πίσω μπαλκόνι με μάσκα για να πάρουν την σκούπα;

 



Χτες περπατούσα στο κέντρο της πόλης εννοείται χωρίς μάσκα και διασταυρώθηκα με ένα τούβλο που φορούσε διπλή. Μου έριξε μια ματιά γεμάτη μίσος και άλλαξε πεζοδρόμιο για να μην περάσει δίπλα μου.

 

 

Κηδεία έχεις και περνούν οι ασφαλίτες με πολιτικά να τσεκάρουν αν είναι πολλοί στην εκκλησία ή γύρω από τον τάφο. Θάβεις τον άνθρωπό σου, έχεις τον πόνο σου και έρχεται ο κερατάς να σε ελέγξει και να σε συλλάβει λες και πουλάς πρέζα στο γαμημένο νεκροταφείο.

 

 

Τέτοια παράνοια, δειλία και παλιανθρωπιά είχε αιώνες να βγάλει αυτό το πτώμα ο συνάνθρωπος.  Ζούμε την απόλυτη δικαίωση της μισανθρωπίας. Μέσα σε λιγότερο από 11 μήνες, τα τρομοκρατημένα καναπεδόβια ζόμπι που συγκροτούν τον κουβά με τα σκατά που λέγεται «κοινή γνώμη» μας γύρισαν χίλια χρόνια πίσω.  

 

 

 

Ως άψυχα ανδρείκελα σκύβουν το κεφάλι και συναινούν καθημερινά στις αλλοπρόσαλλες διαταγές του ιατροφασιστικού καθεστώτος. Ως άβουλα νευρόσπαστα προσκυνούν με δέος την Ιερά Εξέταση των ιατρο-απατεώνων.  Ως ανεγκέφαλα ζώα ακολουθούν τυφλά τις παράλογες και αντικρουόμενες ΠΑΠΑΡΙΕΣ των διαπλεκόμενων κομπογιαννιτών που παριστάνουν τους παντογνώστες ενώ δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική ιατρική.

 


Είμαι από τους λίγους που δεν φόρεσαν μάσκα ούτε στο σπίτι, ούτε στη δουλειά, ούτε φυσικά σε εξωτερικούς χώρους. Δεν το παίζω ούτε μάγκας, ούτε σκληρός, ούτε τίποτα.  Απλά δεν την αντέχω αυτή την φτηνιάρικη σερβιέτα στη μούρη, πνίγομαι.  Όποιος θέλει να παριστάνει την χανούμισσα, ας πάρει τουλάχιστον καμιά καινούργια μάσκα. Σιχαίνομαι να σας βλέπω ρε τσίπηδες άπλυτοι με αυτά τα λερωμένα μουνόπανα στις μουτσούνες σας να στάζουν υγρά.

 


Όσο για την νέα «κανονικότητα», μπορούν άνετα να την βάλουν στον κώλο τους αυτοί που την εφηύραν.  Είμαι παλαιάς κοπής και θα πάω με τα δεδομένα με τα οποία πορεύτηκε το είδος μου εδώ και χιλιάδες χρόνια. Για μένα είναι μονά-ζυγά δικά μου: άμα ζήσω θα έχω ζήσει ελεύθερος ενώ άμα πεθάνω θα έχω γλυτώσει από όλους τους μαλάκες. 

 

 

Είχα ξεκινήσει να τα παίρνω στο κρανίο από τις θερμομετρήσεις με τα πιστόλια λέιζερ από τους νεαρούς ηλίθιους και τις νεαρές μαλακισμένες του Ερυθρού γαμω-Σταυρού που συλλέγουν μόρια. Εννοείται ότι δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη στην δρακονιανή «τεχνολογία».  Άμα το σκατομπίστολο μετά το τέλος της βάρδιας το πετούν πάνω στο τραπέζι, στο τέλος της εβδομάδας είναι άγνωστο με πόση ακτινοβολία σε χτυπάει.

 

 

 

«Κύριε μια θερμομέτρηση».

Έβαλα το χέρι μου μπροστά.

«Ρε άντε στο διάολο που θα μου ρίξεις στο κεφάλι με αυτή την κινέζικη μαλακία…»

«Μα κύριε…»

«Άσε τα κυριλίκια στην άκρη… Κλασικό θερμόμετρο έχεις;»

«Όχι».

«Τότε μπαίνω χωρίς θερμομέτρηση».

«Κύριε, δεν μπορείτε…»

«Δεν μπορώ; Για πρόσεξέ με».

Μπήκα αέρας.

 

 


 Για το ότι θα βιώναμε σουρρεαλιστικές καταστάσεις ήμουν σίγουρος.

 

 

Μπαίνω στο κωλολεωφορείο και η γριά ρουφιάνα με μπανίζει από την άλλη άκρη: «Οδηγέ ο κύριος εκεί πίσω δεν φοράει μάσκα».

«Στην τσέπη την έχω τη σκατόμασκα, μωρή ψυχοπατσαβούρα».

«Να την φορέσετε την μάσκα τώρα!»

«Εσύ τι είσαι; Ασφάλεια λεωφορείου;»

«Οδηγέ σταμάτα το όχημα, παίρνω την αστυνομία».

«Άργησες μωρή ρουφιάνα» της λέω. «Από την Κατοχή θα είχες να καρφώσεις».

«Τώρα θα σου πω εγώ θρασύτατε…»

«Οδηγέ μια και σταμάτησες, άνοιξέ μου να κατέβω… Βρομάει γεροσκατίλα εδωμέσα».  Κατεβαίνοντας κοντοστάθηκα στην μαμασάν. «Και πες στους μπάτσους να πάν’ να γαμηθούν».

 

 

Ένα άλλο πρωί έχω παραγγείλει καφέ στο όρθιο και περιμένω δύο (2) μέτρα από τον πάγκο να μου τον φτιάξουν να τον πάρω να φύγω.

Στα πέντε (5) μέτρα από τον πάγκο στέκεται μια ξυνογαμημένη 35αρα με μάσκα μέχρι τα μάτια που απευθύνεται στον μπαρίστα: «Πείτε σας παρακαλώ στον κύριο που δεν φοράει μάσκα να μην στέκεται τόσο κοντά στον καφέ μου».  

Εγώ ήμουν ο «κύριος» και ο καφές της που ετοίμαζε το παιδί ήταν 2 μέτρα πίσω από την πλάτη μου.  Χαμογέλασα ειρωνικά χωρίς να γυρίσω.

«Πείτε στην κυρία με το δρακονιανό φτηνοκολάν ότι καλά κάνει που δεν ανακατεύει κορονοϊό με μουνοχλαμύδια».

 

 


Καπάκι στις καθημερινές φάσεις με την στρατιά των πυροβολημένων ήρθαν και οι ελλείψεις σε αναλώσιμα μικροπράγματα. Μου καίγεται η λάμπα μελέτης.  Πού να διαβάσω και πού να κάνω δουλειά με τα φώτα στην πλάτη. Σπάει και το τελευταίο ποτήρι του κρασιού.  Το μουνί της μάνας τους.  Τι ήθελα; Τρεις λάμπες και μια εξάδα κολονάτα ποτήρια κρασιού.  Αρχιδοπραγματάκια που πριν τα έπαιρνα στο σουπερμάρκετ της γειτονιάς.  Πριν γιατί τώρα κάποιος πανηλίθιος είχε απαγορέψει την πώλησή τους και τα υπόλοιπα μαγαζιά ήταν κλειστά.  Άντε τώρα να παραγγείλεις ποτήρια και λαμπτήρες με κούριερ και να σου έρθουν μετά από ενάμισυ μήνα.  Θα σε έχουν κηδέψει, θα σου έχουν κάνει το μνημόσυνο και η παραγγελία θα είναι στο δρόμο ακόμα. Κι αν σου έρθουν ραγισμένα να θες άλλους δύο μήνες να τα αλλάξεις, αν καταφέρεις να συνεννοηθείς. Θα έχουν λιώσει και τα κόκαλά σου ώσπου να ‘ρθουν.

 

 

Τι να κάνω; Προσαρμόστηκα μαζί με τους βλάκες.  Έβαζα κρασί στο ποτήρι του νερού και μετακινούσα το τραπέζι μου για να έχω φως.  Προσωρινά έδειξα να την παλεύω.  Εκεί όμως που μου γύρισε το μυαλό ανάποδα ήταν με το πιγκάλ (κοινώς σκατόβουρτσα).  Κατά λάθος είχα πάρει ένα κινέζικο μεταλλικό. Μέσα σε λιγότερο από 3 μήνες το «ανοξείδωτο» κουτί του σκούριασε κι έχανε και σκατόνερο. (Άσχετο: ούτε βούρτσα σκατών δεν είναι ικανοί να αντιγράψουν σωστά τα κινεζόμπι).  Πηγαίνοντας λοιπόν στο σουπερμάρκετ για τρόφιμα βλέπω όχι ένα αλλά δέκα πιγκάλ στο ράφι με τα απαγορευμένα.  Είχε από όλα τα χρώματα.

 

Αφού το έχουν εκνευριστικά στη μόστρα να μου βγάζει το μάτι και δεν το πουλάνε, σκέφτηκα να το κλέψω.  Το χώνω παραμάσχαλα κάτω από το μπουφάν αλλά είχε όγκο το γαμημένο. Ήμουνα σαν καραγκιόζης. Ρίχνω μια παναγία στον Μητσοτάκη και το βάζω πίσω στο κωλοράφι. Φανταστείτε τώρα να με τρέχουν στους μπάτσους για μια σκατόβουρτσα. Νά ‘ταν ένα μαστίγιο, τίποτα χειροπέδες, κάτι αξιοπρεπές τέλος πάντων... Τον μεσαίωνα έφερε ο Μητσοτάκης κι εκείνη η κραγμένη μισοκάραφλη αδερφή, η Μπουμπούκα (δεν βρίσκεται κανένας πουτσαράς λαθρόμαυρος να τον ξεσκίσει να ησυχάσουμε από τις τσιρίδες του). Σοβαρά τώρα, τέτοια γελοία απαγόρευση πώλησης μικροειδών δεν θυμάμαι να έχει επιβληθεί ποτέ στην παγκόσμια ιστορία.  Ο κόσμος ψάχνει ένα ζευγάρι κάλτσες, ένα ζευγάρι κορδόνια, ένα φερμουάρ, ένα σώβρακο, οι έμποροι τα έχουν και δεν επιτρέπεται να του τα πουλήσουν. Ξυπόλητοι θα κυκλοφοράμε σε λίγο. Ποιο μεσαίωνα; Πίσω στην λίθινη εποχή μας πήγαν οι πούσταροι της ΝΔ.

  


Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα ότι δεν αρκεί να μην πιστεύεις την μούφα του κοροϊδοϊού.  Αφού η πλειοψηφία το πιστεύει, σε γαμάει κι εσένα. Όλα τα φασιστικά «μέτρα» των ψευτο-κυβερνήσεων δεν επιβάλλονται με την βία και τα πρόστιμα αλλά με την συμμετοχή του τέρατος που αποκαλείται «συνάνθρωπος».  Τα ερπετά μας έχουν μελετήσει καλά.  Μέσα σε 50 χρόνια το ποσοστό των υπάκουων του πειράματος Μίλγκραμ από 66 %  σκαρφάλωσε στο εντυπωσιακό 90 % !!! Αυτό σημαίνει ότι οι 9 στους 10 από αυτούς που βλέπετε γύρω σας όχι μόνο θα σας κάρφωναν στην αστυνομία, όχι μόνο θα σας χτυπούσαν, αλλά θα σας δολοφονούσαν χωρίς δεύτερη σκέψη αν κάποιος τους έπειθε ότι κινδυνεύουν από την παρουσία σας.

  


Αν προσθέσει κανείς τον φανατισμό με τον οποίο είναι ποτισμένοι οι νεοφώτιστοι της θρησκείας του Μένουμε Σπίτι, το μέλλον προδιαγράφεται άκρως συγκρουσιακό.  Είναι μάταιη κάθε απόπειρα επικοινωνίας μαζί τους.  Οι οπαδοί των περιοριστικών μέτρων δεν αντιδρούν καθόλου σε λογικά σχήματα τα οποία αφορούν την ψευτο-πανδημία.  Το μυαλό τους αρνείται να επεξεργαστεί οποιαδήποτε πληροφορία αμφισβητεί το κυβερνητικό αφήγημα.  Το κριτικό τμήμα του εγκεφάλου τους έχει κατεβάσει διακόπτες.  Η συμπεριφορά τους καθορίζεται πλέον μόνο από τον μεταφυσικό φόβο που σπέρνουν τα σκύβαλα των ΜΜΕ.  

 

 

Ο πλανήτης ολόκληρος χωρίστηκε σε δύο στρατόπεδα: Στους ψύχραιμους και στους δειλούς. Πιστέψτε με: οι δειλοί είναι περισσότεροι, εντελώς ηλίθιοι και ολοκληρωτικά μοχθηροί.  Σε λίγο θα κυκλοφορούν με διαστημικές στολές και με σκάφανδρα και θα πυροβολούν όποιον δεν φοράει τα ίδια. Δεν ξεκουμπίζονται να πάνε όλοι τους στον Άρη που δεν έχει μικρόβια να μας αφήσουν ήσυχους;

  

Η ηλιθιότητα είναι τελικά μεταδοτική ασθένεια. Ζαλισμένοι από τις κρυπτοτεκτονικές αγριοσφαλιάρες, όπως είπα στην αρχή, ελάχιστοι είναι σε θέση να κάνουν την σούμα ακόμα και σε απλά πράγματα.

 


Δεν ξέραμε πόσο καλά ήμασταν πριν. Ζούσαμε αρχοντικά και ανέμελα, με τις περιουσίες μας, με τον ελεύθερο χρόνο μας, με το μερίδιό του ο καθένας στην ευημερία και με τις ζωές μας να γίνονται αργά αλλά σταθερά καλύτερες.  Πάει αυτό, τελείωσε.  Όλο το παρελθόν, ακόμα και το περσινό, φαίνεται σαν ένα μακρινό, τρισευτυχισμένο όνειρο. Είναι σαν να μην το ζήσαμε ποτέ.

 


Για ακόμα μια φορά το κοινωνικό συμβόλαιο καταλύθηκε από τους επάνω.  Το πόπολο θέλει να ζει απλά την ζωή του, να έχει την δουλίτσα του, να αμείβεται αξιοπρεπώς και να απολαμβάνει την ηρεμία βελτιώνοντας τις συνθήκες για τους απογόνους του.  Αυτό το τόσο απλοϊκό –με την πρώτη ματιά- μοτίβο ύπαρξης είναι ο εφιάλτης των μασόνων και των ισχυρών αυτού του κόσμου.

 

 

Κάθε χιλιοστό εδάφους που κερδίζει ο απλός πολίτης, αυτοί το χάνουν στο χιλιαπλάσιο.  Όσο πιο πολλή μόρφωση αποκτούν οι απόγονοι του ακτήμονα, τόσο πιο συγκροτημένα βομβαρδίζουν τα τείχη της πλατωνικής πουστροπολιτείας.  Ειδικά εκείνα που υπάρχουν μόνο και μόνο για να εξασφαλίζουν την νομή της εξουσίας από την ενδογαμική γαμιόφαρα των ιερατείων.

 

 

Νομικά είναι πολύ εύκολο να θεσμοθετηθεί η κοινωνική πρόοδος. Αρκεί να ικανοποιηθούν τρεις προϋποθέσεις:

Α) να μπει κόφτης στην κληρονομική μεταβίβαση τεράστιων περιουσιών, 

Β) να καταργηθεί η τοκογλυφία και

Γ) να απονέμεται άμεσα και αδέκαστα δικαιοσύνη. 

 

 

Όμως το άγιο Σύστημα είναι βασισμένο σε αυτούς τους τρεις πυλώνες: στην ληστεία, στην τοκογλυφία και στην αδικία.  Εδώ έστησαν ολόκληρες θεωρίες για να μπερδέψουν ακόμα πιο πολύ το πόπολο. Ο μαρξισμός-λενινισμός πέταξε την μπάλα έξω από το γήπεδο. Πάλη των Τάξεων και πίπες… Ποιών τάξεων;  100 χιλιάδες είναι οι επάνω και 8 δις οι κάτω.  Στους κάτω δεν υπάρχει κανενός είδους «ταξική συνείδηση», κανενός είδους αλληλεγγύη, ούτε έστω κάποια ομοιογένεια.  Είναι ανεξαρτητα ΑΤΟΜΑ.

 

 

Μονάχα οι αηδιαστικά υπερπλούσιοι (επάνω) έχουν κάτι που τους ενώνει.  Την συνείδηση της συνενοχής στο σχέδιο «Γαμήστε τους Κάτω». Στα παγκόσμια χρονικά δεν έχουμε ούτε μία (1) περίπτωση κροίσου που να χρησιμοποίησε τα σκατολεφτά του για κάτι κοινωνικά ωφέλιμο. Έχουμε μόνο ψευτο-φιλανθρωπίες και ιδρύματα τα οποία αποσκοπούν στην μετά θάνατον αγιοποίηση τοκογλύφων, δολοφόνων, δουλεμπόρων και καταστροφέων του περιβάλλοντος.  Ακόμα και οι υποτροφίες που δίνουν είναι για να εξαγοράσουν τους ταλαντούχους κάτω και να τους κάνουν υπηρέτες τους.

 

 

Κάθε φορά που το κοινωνικό συμβόλαιο καταλύεται συνωμοτικά από τους επάνω, οι κάτω αντιδρούν με τον ίδιο βλακώδη τρόπο: 

 

…Στο πρώτο στάδιο που τα πράγματα είναι ακόμα αναστρέψιμα αρνούνται πεισματικά να πιστέψουν ότι αυτό που τους συμβαίνει είναι οργανωμένο από κάποιους.

 

…Στο ενδιάμεσο στάδιο που οι συνθήκες δυσκολεύουν σκέφτονται ότι οι ίδιοι θα την σκαπουλάρουν με κάποιο θαύμα.

 

…Στο τελευταίο στάδιο που οι καταστάσεις έχουν παγιωθεί, εισέρχονται τρέμοντας ο ένας μετά τον άλλον στο σφαγείο.

  

 

Το ότι προηγουμένως δεν ξέραμε πόσο καλά ήμασταν είναι λογικό. Το τραγικό είναι ότι δεν ξέρουμε πόσο καλά είμαστε τούτη την στιγμή που μιλάμε. Αν νομίζετε ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας, τα μπλόκα, τα κλειστά μαγαζιά, τα τεστ και τα εμβόλια είναι η Κόλαση, τότε μαλάκες μου δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για το τι μας περιμένει.

 

Είμαστε στο σούρουπο και αυτό που ακολουθεί είναι η μεγάλη δολοφονική νύχτα.  Τα βαμπίρια του Σαταναήλ, τα διαδιαστατικά ερπετά και οι ψυχοβόρες άρπυιες των εξαποδώ ετοιμάζονται να παρτάρουν με φρέσκο αίμα θνητών.

 

  

Η λύση είναι απλή μια και βρισκόμαστε ακόμα στο πρώτο στάδιο:  πλήρης ανυπακοή στις εντολές της ιατροφασιστικής συμμορίας, άνοιγμα καταστημάτων και σχολείων, ελεύθερη μετακίνηση,  κάψιμο μασκών, επανεκκίνηση κάθε οικονομικής δραστηριότητας.  Αν γίνει κάτι τέτοιο τώρα, μέσα σε 24 ώρες η χούντα θα έχει καταρρεύσει.  Αν το ψέμα της «πανδημίας» σαρωθεί σε 4-5 χώρες, θα ακολουθήσει παγκόσμιο ντόμινο.  Μετά κρεμάλες και λυντσάρισμα.

 

 

Δυστυχώς αυτή η εξαίσια εκδοχή δεν παίζει καθόλου. Το κάψιμο στα μυαλά του πουτανοκοσμάκη είναι προχωρημένο. Μια ακόμη ιστορία από το κενοτάφιο θα σας πείσει:

 

Μερικές ημέρες πριν μπει το ’21, στον οργανισμό που εργάζομαι μας είχαν ειδοποιήσει ότι θα μας κάνουν τεστ για κοροϊδοϊό.  Τηλεφωνικά μας είχαν ενημερώσει ότι είναι υποχρεωτικό για όλους. Εννοείται ότι τους έγραψα στον πούτσο μου και δεν πήγα στο τεστ.

Την άλλη μέρα χτυπάει το κινητό μου. Ήταν η προϊσταμένη μου και ήθελε να μάθει αν έκανα το τεστ.

«Όχι γιατί είχα κάποια δουλειά και δεν πρόλαβα».

«Πρέπει να το κάνετε…»

«Το τι πρέπει θέλω να το κουβεντιάσουμε… Έρχομαι από ‘κεί».

Μπαίνω στο γραφείο, όλοι μάσκες εκτός από μένα.

«Καλημέρα».

«Καλημέρα».

«Πρώτα απ’ όλα, το τεστ είναι προαιρετικό ή υποχρεωτικό;»

Άρχισαν κατευθείαν να μου τα μασάνε.

«Εεε… ξέρετε δεν είναι υποχρεωτικό αλλά το κάνουμε για να δείξουμε συναδελφική αλληλεγγύη και για να είμαστε ασφαλείς».

«Άρα δεν είναι υποχρεωτικό. Καλή σας μέρα!» Ανοίγω την πόρτα να φύγω και κοντοστέκομαι. «…Α, και κάτι άλλο μην το ξεχάσω: Από δω και μπρος ό,τι με αφορά προσωπικά θα πρέπει να μου κοινοποιείται εγγράφως και ενυπογράφως… Ούτε τηλεφωνικά, ούτε φιλικά, ούτε συναδελφικά, ούτε ανώνυμα… Όποιος θέλει να με υποχρεώσει να κάνω κάτι πέρα από τα καθήκοντα που περιγράφονται στην σύμβασή μου, θα πρέπει να μου απευθύνει εξατομικευμένο έγγραφο ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ αποκάτω…Θα πρέπει να μου τεκμηριώνει βάσει ποίων διατάξεων είναι υποχρεωτικό αυτό που μου ζητάει. Αν του έχει έρθει εντολή από ιεραρχικά ανώτερους είναι απολύτως απαραίτητο να προσαρτηθεί και το έγγραφο αυτής της εντολής με την υπογραφή του εντέλλοντος… Κι αυτό για να ξέρω εναντίον ποίων θα στραφώ νομικά».

Δεν με ξαναενόχλησαν.

Έχουν περάσει δυόμισυ μήνες από τότε.  Ούτε τηλέφωνα πλέον, ούτε παραινέσεις, ούτε τίποτα. Οι παλιόπουστες ξέρουν ότι όλα όσα κάνουν είναι παράνομα και γι αυτό δεν βάζουν την υπογραφή τους πουθενά. Εσείς οι μαλάκες δεν το ξέρετε και ψαρώνετε μόλις σας πουλήσουν λίγο εξουσία. 

  


Ο ιός τους είναι ένας απλός ιός με ασήμαντη θνησιμότητα. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ.  Ως εκ τούτου όλα τα περιοριστικά μέτρα, οι καραντίνες, τα «υποχρεωτικά» τεστ και τα εμβόλια δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Είναι όλα παράτυπα και παράνομα και το γνωρίζουν. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν πολίτες με συνείδηση, με υπευθυνότητα και με τσαγανό. Είμαστε μια κοινωνία δειλών και θλιβερών συμφεροντολόγων.

  

 

Από 20 άτομα του τμήματος και 80 των τριών τμημάτων, μόνο ο γέρων μαρκήσιος αρνήθηκε να κάνει τη ράπιντ μαλακία που βγάζει τις κοκα-κόλες θετικές και να δώσει θετικά «κρούσματα» στη συμμορία του Μητσοθάφτη, του Τσιόδρα, του Χαρδαλιά, του Μόσιαλου και της βρομερής μάνας τους, της Pfizer. Μόνο ένας στους 80 στάθηκε όρθιος ενώ όλοι οι άλλοι υπέκυψαν. Το πιο απογοητευτικό είναι ότι υπέκυψαν ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, χωρίς καν να τους εκβιάσει κάποιος. Έφαγαν αμάσητη την μπλόφα ότι κινδυνεύουν από κάτι αόρατο. Ήδη τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές σε ένα από τα τμήματα το προσωπικό έχει υποβληθεί σε 4 διαδοχικά τεστ !!!

 

 

Κι όμως ο νόμος σου δίνει ένα σωρό μέσα για να μπλοκάρεις τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ πουστιές τους: εξώδικα, αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων, μηνύσεις, ατομικές αγωγές, ομαδικές αγωγές, κλπ. . Κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται με το ανάλογο μέσο. Ζητάτε παντού έγγραφα με υπογραφή.  Πατήστε στο νόμο και σκίστε τους. Δείτε τι κάνει ο Νίκος Αντωνιάδης μόνος του. Χωρίς να βρίσκεται ούτε ένα σκατοκάθηκο από τους «συναδέλφους» του δικηγόρους να τον υποστηρίξει.

 

 

Το Σύνταγμα παραβιάζεται συνεχώς αλλά για καλή μας τύχη δεν έχει καταργηθεί ακόμα. Διαλέξτε έμπιστο άνθρωπο και μελετήστε προσεκτικά μαζί του τις συμβάσεις σας και τις προκυρήξεις βάσει των οποίων έχετε προσληφθεί.  Την δική μου την σύμβαση την ξεσκόνισα κανονικά. Οι μόνος λόγος για τον οποίο μπορούν να με απολύσουν είναι η «απιστία προς την υπηρεσία». Κλέφτης και απατεώνας δεν είμαι, άρα θα με φάνε στη μάπα όσο διαρκεί η σύμβαση. Αν τολμήσουν και με απολύσουν υπάρχουν τα ασφαλιστικά μέτρα. Μετά υπάρχει η αγωγή και το δικαίωμα σε αποζημίωση.

 

 

Δεν μπορεί να σας διώξει κανένας από τις δουλειές σας με παράνομες Π.ν.Π. , ούτε βέβαια να σας εξαναγκάσει έτσι να κάνετε το εμβόλιο. Το αστυνομικό,  στρατιωτικό, νοσηλευτικό προσωπικό μπορεί να ζητήσει προσωρινή μετάταξη σε άλλη υπηρεσία στην οποία δεν θα έρχεται σε επαφή με το κοινό ή την απασχόληση μέσω τηλε-εργασίας. Υπάρχουν και άλλες επιλογές οι οποίες ποικίλουν ανάλογα με την σύμβαση και το είδος της προσφερόμενης υπηρεσίας. Το χειρότερο που μπορούν να σας κάνουν είναι να σας βγάλουν σε άδεια άνευ αποδοχών ή να αναστείλουν την σύμβασή σας επ’ αόριστον.  Όταν πέσει η χούντα δικαιούστε κανονικά τις αποδοχές σας, τα ένσημα, κλπ. για όσο διάστημα σας είχαν εκτός, συν τις αποζημιώσεις για ηθική βλάβη.

 

 

 

Στην περίπτωση που καταστρατηγηθούν όλοι οι κανόνες δικαίου και η συνταγματική και κοινωνική ανωμαλία που ζούμε παγιωθεί σε βάρβαρο καθεστώς, τότε φυσικά η προστασία του δικαιώματος της εργασίας παύει να έχει νόημα. Σε αυτή την περίπτωση το Σύνταγμα και οι νόμοι θα πρέπει να υπερασπιστούν από τους πολίτες ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ.

 

 

Πάντα αρχίζουμε από τα απλά, τα εύκολα και τα νόμιμα, δηλαδή από την σιωπηρή καταστρατήγηση των επιμέρους διατάξεων της καραντίνας. Κατόπιν πάμε στην τεκμηριωμένη πολιτική ανυπακοή σε εντολές και εγκύκλιους, στην γενική απεργία και στην πραγματιστική και νομική αμφισβήτηση του χαρακτηρισμού της ίωσης ως «πανδημίας». Αν χρειαστεί, κλιμακώνουμε ως την άοπλη ή ακόμα και την ένοπλη αντίσταση βάσει του άρθρου 120 παρ. 4 του Συντάγματος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι δεν είμαστε εμείς που έχουμε καταλύσει την έννομη τάξη αλλά ΑΥΤΟΙ.

  

Στο μεταξύ γράφονται και αναπαράγονται διάφορες σκατιές περί «ανάκλησης της αντιπροσώπευσης» για τους πολιτικάντηδες. Πρόκειται για ψωλιές εις το τετράγωνο. Πουθενά δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. Αυτοί που τα γράφουν είναι στην καλύτερη περίπτωση άσχετοι με την συνταγματική λειτουργία και στη χειρότερη ρουφιάνοι του πρωθυπουργικού γραφείου που προσπαθούν να σας μπερδέψουν με σενάρια α λά Σώρρα. Μουζίκοι μου, μόνο με έναν τρόπο γίνεται ανάκληση: Με εξέγερση και με τα κουμπούρια. Από αυτόν ακριβώς τον τρόπο θέλουν να σας αποτρέψουν γιατί σημαίνει τουφέκισμα και παλούκωμα για όλη τη συμμορία τους.  Με χαρτιά και με συλλογή υπογραφών δεν έπεσε ποτέ καμιά χούντα.

 


 

Και μην τολμήσει να μου πει κανείς για την μαλακισμένη «πανδημία». Ένα χρόνο τώρα που είμαι σε κατ’ οίκον περιορισμό, έχω χάσει από καρκίνο δύο κολλητούς, κανά πεντάρι συγγενείς και γείτονες και καμιά εκατοστή ακόμα συμπολίτες, αλλά δεν έχω ακούσει ούτε για έναν (1)  γνωστό γνωστού που να πέθανε από την κορονοπουστιά. Πώς γίνεται; Σύμπτωση, ε; Μάλλον φταίει το μουνί της σαπιοβρομιάρας που έφτυσε σε τούτο τον γαμιόκοσμο τα ερπετά που σέρνουν τις ουρές τους στα ταφοκανάλια. 

  

 

Ξεχάστε τις κορονοψωλιές των ψευτο-ειδήσεων. Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΕΡΙΖΕΙ ΚΟΣΜΟ.  Ο καρκίνος που σπέρνουν οι πολυεθνικές με τα συντηρητικά στις τροφές, με τα ζιζανιοκτόνα, με τα δίκτυα 5G, με τους ψεκασμούς, με τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, και τώρα με τα νεκροεμβόλια και το συνθετικό γκοτζιλοκρέας που ετοιμάζουν οι σύγχρονοι ψωλιόγκοι της σατανοχημείας.

 

 

Φέτος, μετά από ένα χρόνο αόρατης «πανδημίας», για πρώτη φορά ήρθα σε επαφή με «κρούσμα» του μυστηριώδους ιού.  Η κυρία αυτή είχε όλο το ιστορικό, συμπτώματα, εξέλιξη, ανάρρωση, κλπ. μιας κλασικής πνευμονίας.  Η πνευμονία είναι από τις ασθένειες που εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας από την στιγμή που μας έσκασε στη μούρη ο κοροϊδοϊός.  Δεν ξέρω αν βαφτίσανε τις πνευμονίες κορονοϊό, αυτό που ξέρω είναι ότι ούτε τα παιδιά, ούτε οι γονείς, ούτε οι συνεργάτες, ούτε οι φίλοι της γυναίκας που αρρώστησε κόλλησαν την κορονοχλαπάτσα. 

 

…Πώς γίνεται να μην κολλάς όταν συγχρωτίζεσαι με κάποιον ασθενή όλο το 24ωρο και να κολλάς όταν περπατάς μόνος σου στον έρημο δρόμο;

 

…Πώς γίνεται μέχρι τις 6:00 το απόγευμα να μην κολλάς και στις 6:01 να κολλάς;

 

…Πού είναι η γρίπη φέτος; Έπαψε να υπάρχει;  Δεν πεθαίνουν άνθρωποι από γρίπη πλέον;

 

…Γιατί όλα γίνονται μυστικά, κρυφά και κάτω από πέπλο σιωπής και ανωνυμίας; 

 

…Γιατί οι αντίθετες απόψεις απαγορεύονται δια ροπάλου;

 

…Γιατί η κυβέρνηση επιμένει στην αποτυχημένη καραντίνα και στα ΗΛΙΘΙΑ μέτρα της;

 

…Γιατί σοβαρά επιστημονικά ερωτήματα «εξαφανίζονται» από τις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

 

 

Βρήκαν λέει εκρηκτική άνοδο του κοροϊδοϊού στα σκατά.  Εννοείται ότι μόνο στα σκατά θα μπορούσαν να την βρουν. Εδώ δεν μπορούν να βρουν τον ιό στο αίμα του κάθε ατόμου χωριστά, τον βρήκαν στον υπόνομο που μαζεύει όλη την κουραδοπαραγωγή και τα τοξικά χημικά των πόλεων;  Για μπιστολιές είναι όλοι οι χαβουζογιατροί τους.

 

Ήρθε λέει κι η μετάλλαξη της Ουγκάντα, πρώτα σε γαμάει και μετά σε ρωτάει αν πονάς.  Σύντομα φτάνει από το Πεκίνο και το υποχρεωτικό πρωκτικό τεστ. Θα σε κωλομετράνε και θα βλέπουν αν ψήφισες Μητσοτάκη το ’19. Με διπλό πρωκτικό θα βλέπουν και ποιον είχες σταυρώσει. Ρε ληγμένοι μαλάκες σπερματοδοχείο σας το έχουν κάνει το φτωχομυαλουδάκι σας.

 

 

 

Η ψυχρή δολοφονική λογική λέει ότι με τόσα ψέματα, τόση μεροληψία, τόσες ΠΑΠΑΡΙΕΣ και τόσο χρήμα σε βοθροκάναλα, σαπιοφυλλάδες και χεσοτότοπους σε καμία περίπτωση δεν παίζει να είναι αλήθεια το άθλιο αφήγημά τους.    

  


Βλέποντας τον ισόγυφτο Τσιόδρα και το δολοφονικό αδελφάτο του να κακοποιούν τόσο συστηματικά τις αρχές του Ιπποκράτη έχω πλέον αρχίσει να αμφισβητώ το σύνολο της σύγχρονης «ιατρικής».  Ποτέ δεν τους είχα σε υπόληψη αυτούς τους ψεύτες και τους χασάπηδες αλλά τώρα ακούω καθημερινά ιστορίες φρίκης και μαθαίνω ότι αυτά που βγαίνουν στην επιφάνεια είναι τα πιο ανώδυνα. Απέξω περνάω από τα κολαστήρια τα κωλονοσοκομεία τους και νιώθω την αρνητική ενέργεια τέζα στο πετσί μου.  Η κατάργηση κάθε λογικού συλλογισμού στην κατανόηση της «πανδημίας» και το συνολικό κλείσιμο της περίθαλψης είναι σοβαρά σημάδια επερχόμενης κατάρρευσης.  Πλέον φαίνεται καθαρά ότι η δήθεν επιστήμη τους είναι μια κασκαρίκα. Σε όσες περιπτώσεις λειτουργεί ακόμα το ανοσοποιητικό του ασθενούς, γίνεται καλά. Όπου αυτό δεν δουλεύει, ξεχάστε τον. Όλα τα φάρμακα, όλοι οι γιατροί και όλες οι ΜΕΘ του πλανήτη δεν τον σώζουν από το ραντεβού με το χώμα.

 

 

 

Οι ιοί είναι μια ουράνια ευλογία για το ανθρώπινο είδος. Λειτουργούν διπλά, ως μέθοδος αναζωογόνησης του ανοσοποιητικού και ως μέθοδος φυσικής επιλογής. Ο άνθρωπος και μάλιστα ο άρρωστος με τα σαβουριασμένα γονίδια είναι αυτός που πάει κόντρα στη φύση και στους σοφούς μηχανισμούς της. Η παρέμβαση στο ανοσοποιητικό και στην φυσική επιλογή που εισηγούνται οι εξωγήινες κατσαρίδες θα έχει ως αποτέλεσμα τον πολλαπλασιασμό των ελαττωματικών απογόνων και τον ραγδαίο εκφυλισμό του είδους.

 

  

Πέταξαν στα μπάζα δισεκατομμύρια δολάρια για την κορονομαλακία και ετοιμάζονται να πετάξουν τρισεκατομμύρια ακόμα. Αν αυτά τα είχαν ρίξει στην έρευνα και την πρόληψη του καρκίνου, θα είχαν σωθεί αμέτρητες ζωές. Όμως ο στόχος τους δεν είναι η ίαση των ασθενών.  Δεν είναι ούτε καν το πρόστυχο κέρδος. Το μέγεθος του παιγνίου άλλαξε ριζικά προς τα πάνω. Πάμε σε πρωτόγνωρες διαδικασίες. Ίσως μονάχα στην Μυθολογία μπορούμε να βρούμε ανάλογες καταστάσεις.

 

 

210.000 χρόνια έχει που σέρνεται ο Homo Sapiens σε αυτήν την ξέρα και δεν μας έφαγαν οι κορονοϊοί, τώρα ξαφνικά θα μας φάνε;  Το συνωμοσιολογικό σενάριο ότι η Αρχιδιά-19 φτιάχτηκε σε εργαστήριο και γι αυτό αποτελεί θανάσιμη απειλή είναι για πολλές κλωτσιές. Εκείνο που αποδεδειγμένα έχει φτιαχτεί σε εργαστήριο είναι το εμβόλιο-φρανκενστάιν που προσπαθούν να μας κάνουν με το ζόρι.  Το ’90 στον Πόλεμο του Κόλπου αρκετοί Αμερικανοί στρατιώτες εμβολιάστηκαν προληπτικά με ένα άγνωστο «αντίδοτο» για τα δήθεν χημικά του Σαντάμ. Ψάξτε να βρείτε τι τους συνέβη και θα καταλάβετε.  Υπάρχει μια γραμμή που συνδέει τα πάντα.

 

 

Ο κοροϊδοϊός είναι το απόλυτο τεστ λογικής.

 

Φανταστείτε ότι είμαστε εγκλωβισμένοι μέσα σε ένα σκοτεινό τσιμεντένιο μπούνκερ το οποίο έχει μόνο μια έξοδο. Ακριβώς απέναντι παραφυλάει ένας ελεύθερος σκοπευτής.  Ξέρουμε ότι ο σκοπευτής είναι μισότυφλος.  Βλέπει μόνο σκιές και πετυχαίνει μόλις 2 στους χίλιους στόχους. Είναι δηλαδή για τον πούτσο. Τι κάνουμε; Βγαίνουμε έξω ή μένουμε για πάντα στην τρύπα;  

 

 

Κάντε αυτό το ερώτημα στους φίλους και στους γνωστούς σας και θα καταλάβετε γιατί είμαστε εδώ που είμαστε.  

 

 

Αντί να καθίσουμε κάτω και να ενώσουμε τα κομμάτια του παζλ που έχει ανακαλύψει ο καθένας μας, χάνουμε πολύτιμο χρόνο με χτεσινά σενάρια.  Ο εχθρός βρίσκεται εδώ, μας σκοτώνει μεθοδικά κι εμείς αναμένουμε βοήθειες που δεν υπάρχουν. 

 

 

Πάρτε το είδηση:

 

…Εθνικά κράτη τέλος.

 

…Μπεκροδημοκρατίες τέλος. 

 

…Από εδώ και εμπρός θα έχει μόνο ταφογαμήσι αλύπητο.

 


Δεν πρόκειται να σας αφήσουν ποτέ ήσυχους. Ακόμα κι αν κάνετε 47 δόσεις του δρακοεμβολίου, εκεί με τις καραντίνες, τα λοκντάουν και τις σκατόμασκες θα παλεύετε. Όταν αυτά τελειώσουν θα έχει έρθει ο αδυσώπητος πόλεμος και η πείνα. Νομίζετε ότι θα σας φτάσουν τα μακαρόνια και τα όσπρια που έχετε στο ντουλάπι; Ή ότι θα προλάβετε να φάτε αυτά που ΘΑ καλλιεργήσετε; Ή ότι με δυό τουφέκια και 150 φυσίγγια θα αντιμετωπίσετε τις ορδές των πεινασμένων, τα λαθροζόμπι και τα ανθρωποφάγα ρομπότ;

 

 

Μαλάκες μου δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έρχεται.

 

 

Γιατί δεν μιλάει κανένας πολιτικός, κανένας δικαστής, κανένας στρατηγός, κανένας γιατρός, κανένας ιερέας; Τους έχουν ψήσει όλους αυτούς ότι θα είναι σύντομο. Τους έχουν πει περίπου το ίδιο παραμύθι που λένε και στον κοσμάκη με την διαφορά ότι στους παραπάνω έχουν τάξει χλιδές και δόξες.  Λοιπόν πιστέψτε με δεν θα είναι καθόλου σύντομο.

  

 

Οι φαλτσοκουρούνες ο Μητσοτάκης, ο Σχοινάς, ο Τσιόδρας και το παρεάκι τους νομίζουν ότι θα λύνουν και θα δένουν και στην «Νέα Εποχή» που έρχεται.  Ας χαρούν τώρα την πρόσκαιρη σαδιστική εξουσία τους γιατί το μέλλον τους προβλέπεται πιο μαύρο από το δικό μας. Σκλάβοι διαλογής είναι και το ίδιο το σκοτάδι το οποίο υπηρετούν θα τους ρευστοποιήσει όταν δεν θα τους χρειάζεται πιά. Ύστερα κάποιοι έχουν κάνει μυτερά τα παλούκια και τους περιμένουν στη γωνία. Σε αυτούς θα προστεθούν όσοι θα χάσουν τους ανθρώπους τους στην λαίλαπα που έχουν δημιουργήσει αυτά τα μασονολαμόγια.  Όσο περνάει από το χέρι μου σας εγγυώμαι ότι δεν θα υπάρξει έλεος ούτε για τους συγγενείς τους μέχρι τον 8ο βαθμό.

 


 




Για άλλη μια φορά το έθνος είναι γυμνό.  Δεν έχει πολιτική ηγεσία, δεν έχει θρησκευτική ηγεσία, δεν έχει στρατιωτική ηγεσία, δεν έχει ούτε καν φιλοσοφική ηγεσία.  Όλοι οι διορισμένοι μασονορουφιάνοι που νέμονται ως μαφία τους τομείς που παράγουν ηγετικές μορφές έχουν αυτήν ακριβώς την αποστολή: να μην αφήσουν να αναδειχθεί ούτε ένα άτομο που να μην είναι ομόσταυλο και ορκισμένο πίστη στην γαμημένη τους εντομοστοά.

  

Η άλλη η φιλάργυρη γριά χριστιανομπολσεβίκα αδερφή ζητεί την πλήρη εγκατάλειψη της λογικής υπέρ του νέου ψευδεπιστημονικού ιατροφασιστικού καθεστώτος.  Ο κουτσός συφιλοχρισμένος κόρακας της ΝΤΠ με το ρυπαρό ράμφος συνεχίζει να αποδομεί.  Ο φιδόσοφος χειροκροτητής του ψυχο-Σαμαρά δίνει ρεσιτάλ δοσιλογισμού. Αν αυτοί είναι οι «πνευματικοί άνθρωποι» και οι «ζωντανές αξίες» της χώρας, καθόλου περίεργο το ότι η χώρα βρίσκεται τόσο βαθιά στα σκατά.

  


Με όλη αυτήν την τεχνητή ένταση και τις προβοκάτσιες των μπράβων του Μητσοτάκη που είναι ντυμένοι μπάτσοι οδεύουμε προς νέο διχασμό και επιβολή στρατιωτικού νόμου.  Η Νεοελλάς έχει γεμίσει ΜΚΟ και ξένους πράκτορες.  Όλο το θεατρικό είναι σκηνοθετημένο για την παραχώρηση της Μεγίστης. Ο πλανήτης πάει κατά διαόλου κι αυτοί κάνουν διακανονισμούς στα οικόπεδα με θέα που ετοιμάζονται για τους περιούσιους της Επόμενης Μέρας. Η Τουρκία θα διαλυθεί και οι πόλεις μας θα γεμίσουν πρόσφυγες.

 


Ειλικρινά σε πιάνει κλαυσίγελως να παρακολουθείς τα καραγκιοζάκια της χαζαροκυβέρνησης. Είναι τόσο άχρηστοι που ξέμειναν από εμβόλια πριν ακόμα ξεκινήσουν την γενοκτονία μας. Ούτε μια προδοσία της προκοπής δεν είναι ικανοί να φέρουν σε πέρας. Κάτι ξέρει η έξω μασονία που αρνείται εδώ και 2 αιώνες να τους πάρει στα σοβαρά τους λιγδοκοτζαμπάσηδες βλαχοποδίτσες του Προσκυνιστάν.

 

 

Όμως αρκετά ασχοληθήκαμε με τους ταλιροβαλέδες και τα λύμματα. Είναι ώρα να μπούμε στην ουσία.

 

 


Ποιοι είναι άραγε αυτοί που μετέτρεψαν την Γη σε μια τεράστια φυλακή με όπλο τον συνάνθρωπο;  Γιατί αφού ελέγχουν οικονομικά και στρατιωτικά τα πάντα μπήκαν σε τέτοια διαδικασία; Ποια θα είναι η κατάληξη; Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς τα μπατιροζαγάρια;  Αυτές είναι οι ουσιαστικές ερωτήσεις.

  

 

Εδώ και κάμποσα χρόνια βιώνουμε το λυκαυγές των μηχανών. Σταδιακά οι εργοστασιακοί εργάτες, οι αγρότες και οι στρατιωτικοί αντικαθίστανται από πρωτόγονες αλουμινοκατασκευές με πριτσίνια και υδραυλικά μέλη.  Αυτές οι ηλεκτροδοτούμενες χλαπάτσες που μιμούνται (χάρη στους υπολογιστές) τους ζωανθρώπινους κινησιακούς μηχανισμούς δεν είναι αυτό που μας απειλεί.  Ούτε καν η Τεχνητή Νοημοσύνη (A.I.) δεν αποτελεί άμεσο κίνδυνο.

 


Ο ζωάνθρωπος είναι ελαττωματικός ως κατασκευή.  Χαλάει εύκολα.  Όμως ακόμα κι έτσι είναι κλάσεις ανώτερος από τα γρανάζια και τα μπουζοκαλώδια. Ώσπου οι ανθρωποειδείς μηχανές να φτάσουν σε μια αξιοπρεπή μοριακή δομή (αν φτάσουν ποτέ), δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας.

 

 

Ο μεγαλύτερος εχθρός του ζωανθρώπου παραμένει ο άλλος ζωάνθρωπος.  Ο πλησίον είναι αυτός που σχεδιάζει το γενοκτονικό μέλλον. Όσο πιο πλούσιος είναι, τόσο πιο δολοφονική η μοχθηρία στο πλάνο του.  Όλοι τους παλεύουν τάχα να βελτιώσουν το είδος.  Η μόνη «βελτίωση» που βλέπουμε είναι η εξειδίκευση των ελεγκτικών μηχανισμών και η μετατροπή των μαζών σε μεταεργάτες.  

 

  

Δεν είναι ο νεοφιλελευθερισμός ή ο νεοκαπιταλισμός ή η Νέα Εποχή το πρόβλημά μας.  Ο πραγματικός εχθρός πίσω από αυτές τις αποπροσανατολιστικές μαγάρες είναι η Βιοτεχνητή Νοημοσύνη (Bio-artificial Intelligence / B-A.I.).  Πρόκειται για έναν μυστικό βραχίονα έρευνας που αποπειράται την σύζευξη ανθρώπου και μηχανής σε εγκεφαλικό επίπεδο.

 


Όσο εμείς παίζαμε και γελούσαμε με τα σκουντούφλικα ρομποτάκια του εμπορίου, η άνω κάστα μαγείρευε πίσω από κλειδωμένες πόρτες εργαστηρίων τον αντικαταστάτη μας.   

 

Ο Homo Emendatus, ο Βελτιωμένος Άνθρωπος, είναι το εκλεκτό προϊόν του εταιρικού φυλετισμού.  Οι φυλές ανίκανες να συνυπάρξουν, κουρτίζονται από τους επάνω για αλληλοσφαγή.  Την ώρα που οι πάντες θα είναι απασχολημένοι με τα χατζάρια, η εξωτάφια σπείρα θα εισαγάγει το νέο κυρίαρχο ον του κωλόκοσμου.

 

  

Το παίγνιο είναι διαπλανητικό. Ως εκ τούτου οι εμπλεκόμενοι παίκτες είναι αρκετοί, πράγμα που δυσκολεύει την κατανόηση και κάνει την κατάσταση ρευστή έως ελαφρά χαοτική. Φανταστείτε μια μεγάλη και πλούσια πόλη η οποία πολιορκείται από ένα λεφούσι ετερόκλητων επιδρομέων. Όταν τελικά η πόλη καταλαμβάνεται, ο καθένας από αυτούς τους λεχρίτες ορμάει σε αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο.  Άλλος στην λεηλασία, άλλος στην σφαγή, άλλος στην αρπαγή ψυχών.  Μέσα σε αυτό το ολέθριο νταβαντούρι η διοικούσα ελίτ της πόλης συνεργαζόμενη με τους εισβολείς κοιτάζει να σώσει το τομάρι της, την θέση της και όσο πλούτο μπορεί.  Ο πληθυσμός της πόλης ανυπεράσπιστος ληστεύεται, σφάζεται, σκλαβώνεται, εκπορνεύεται και ψυχολεηλατείται. Αναγάγετε τώρα την πόλη της υπόθεσης σε επίπεδο πλανήτη και αθροίστε.

 

 

 

Πριν 6 χρόνια είχα διαβάσει ότι επιτεύχθηκε το ανέβασμα ολόκληρου ανθρώπινου μυαλού (εμπειρίες, γνώσεις, συναισθήματα) στην μνήμη ενός υπερυπολογιστή. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι η διασύνδεση σε επίπεδο νόησης είναι γεγονός.  Να ξέρετε πως ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει. Επίσης ότι όταν ανακοινώνουν κάτι, είναι τουλάχιστον δύο στάδια μπροστά στην έρευνα.  Η μόνη έρευνα που ενδιαφέρει τους ζάπλουτους είναι αυτή που σχετίζεται με εκείνα τα αγαθά που δεν μπορούν να αγοράσουν με το βρομοχρήμα τους: τον χρόνο και την νεότητα.

 

 

Τώρα κάποιος που έχει τους πόρους δεν θα φορτώνει απλά τις εμπειρίες του στον υπολογιστή αλλά θα μεταφέρει αυτούσιο το μυαλό του σε αυτόν λίγο πριν ξεμαγαρίσει.  Το σώμα θα πεθαίνει και θα αποσυντίθεται αλλά το μυαλό θα παραμένει αθάνατο και αόρατο. Η βάση-φωλιά του θα είναι ο υπερυπολογιστής, το σύννεφο, το υπερπέραν.

 

 

Με την αθανασία εξασφαλισμένη γεννάται ένα άλλο πρόβλημα: εκείνο της βαρεμάρας.  Οι αρχαίοι θεοί αν θυμάστε όταν βαριόντουσαν, κατέβαιναν στην Γη και γαμούσαν τις ζωές των θνητών.  Ομοίως και οι προαλειφόμενοι αυριανοί. Ως υπεροντότητες θα μπορούν να κατεβάζουν το μυαλό τους σε φθαρτά σώματα.  Θα μπορούν να παίρνουν ανθρώπινες μορφές, αντρικές ή γυναικείες κατά βούληση, για να γεύονται τις ηδονές της σάρκας. 

 

 

Κανονικά και με την παρούσα γήινη τεχνολογία θα χρειαστούν άλλα 200 με 300 χρόνια για να επιτευχθεί όλο το πακέτο. Όμως βάζω στοίχημα ότι αυτό το μονοκούραδο ο Γκέιτς έχει βρει άλλο, συντομότερο δρόμο.  Έχει πουλήσει το ανθρώπινο είδος ως εμπόρευμα στους εξαποδώ με αντάλλαγμα το τεχνολογικό άλμα. Οι αρχαίοι θεοί μοιάζουν βέβαια με νηπιαγωγείο μπροστά στους σκοτεινούς μονοθεϊστικούς Λεβιάθαν της ερπετικής μειξοφάρας. Οι παλιοί είναι αγαθοί σε σύγκριση με το πανθρησκειακό τέρας που κυοφορείται από τα ανθρωπάρια που θέλουν να γίνουν θεοί σε μια νύχτα μόνο και μόνο επειδή διαθέτουν χρήμα.

 

 

Για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία οι μεγιστάνες αυτού του πλανήτη φλερτάρουν με την αθανασία και την αιώνια νεότητα. Αυτό τους υποσχέθηκαν τα αόρατα αφεντικά τους.Τα ίδια πειράματα που κατέστρεψαν τον πλανήτη στην εποχή των Ατλάντων γίνονται τώρα. Υβρίδια ζώων, φυτών, ανθρώπων, ερπετοειδών και ποιος ξέρει τι άλλου είδους βρίσκονται σε εξέλιξη. Αυτή την στιγμή ο Μπιλ Γκέιτς είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του ανθρώπινου πληθυσμού. Όχι γιατί πασχίζει να βατσινώσει με το έτσι θέλω όλον τον πλανήτη, αλλά γιατί προσπαθεί να γίνει απέθαντος και να κατσικωθεί στον σβέρκο μας για την αιωνιότητα. Πρόκειται για εφιάλτη χειρότερο κι από τις ρυθμίσεις των windows.  Μόλις τελειώσει την παρτούζα με τα φίδια που τον γλεντάνε ας μου κάνει μήνυση για την «τρελή» και  «κακόβουλη» θεωρία συνωμοσίας.

 

 

Ο γεροντόπουστας δεν καταλαβαίνει, λέει, τον λόγο που του καταλογίζουν τόση κακία και τόση μοχθηρία. Είναι τόσο ηλίθιος που δεν εννοεί να καταλάβει πως μόνο ο ίδιος θεωρεί την φιλανθρωπική κουρελού που έχει ράψει πάνω στο τομάρι του ως πέπλο που κρύβει τις προθέσεις του. Ακόμα και αδαείς χωριάτες έχουν συνειδητοποιήσει πως η διοπτροφόρος σαύρα με το φιδίσιο χαμόγελο είναι η νέα ενσάρκωση του απόλυτου Κακού.  Όλοι οι σήριαλ κίλλερς των Μεξικανικών φυλακών δείχνουν άγιοι μπροστά του.  Αν έκανε τον κόπο να διαβάσει (σε κακή google μετάφραση) τον γέροντα Μαρκήσιο ίσως να κατανοούσε ότι οι προθέσεις του είναι πια ολοφάνερες. Ίσως να κατανοούσε το μάταιο της πιθηκοειδούς επιθυμίας του να ανέλθει στο επίπεδο των θεών.  Ίσως μάλιστα να αντιλαμβανόταν την βοθρολυμματική ασημαντότητά του.

 


Ο πατομπούκαλος δεν είναι μόνος του στην τεχνολογική κούρσα για το Τράγιο Γαμωδισκοπότηρο της αιώνιας ζωής. Μπέζος, Μασκ, Ζάκερμπεργκ, Ρότσιλντ, Ροκφέλλερ και καμιά δεκαριά Δρακονιανές ρέγγες βρίσκονται στα πρόθυρα της θέωσης κι εμείς παλεύουμε ακόμα με τον ψευτο-ιό και την μετάλλαξη της Μπακαμπαούγκα.

 

 

Όλη αυτή η νέα εξουσιαστική υπερελίτ για να μακροημερεύσει απαιτεί εξειδικευμένο υποστηρικτικό προσωπικό, μια έμπιστη και ικανή νομενκλατούρα. Εδώ έρχεται να κουμπώσει ο Homo Emendatus που σηματοδοτεί την είσοδο των μηχανών από την πίσω πόρτα.  Ένα βελτιωμένο και απόλυτα ελεγχόμενο (μέσω των RNA και DNA εμβολίων)  ζωανθρώπινο είδος θα στελεχώσει την γραφειοκρατία του νέου «πολιτισμού».  Οπότε μπορείτε να μαντέψετε άνετα ποια θέση απομένει για μας τους ακτήμονες τώρα που ο εφιάλτης της πλατωνικής βαμπιρο-Πολιτείας έχει πάρει σάρκα και οστά.

 

 

 

Όμως αν οι άρχοντες-θεοί και οι φύλακες-παραστάτες τους είναι καλωδιωμένοι για ποιο λόγο οι μεταεργάτες να είναι ελεύθεροι;  Μήπως συμφέρει και αυτοί να αντικατασταθούν από ασιατικής κατασκευής υπάνθρωπα βιορομπότ;

 

 

Αλήθεια αν ο κρατικά υποστηριζόμενος Homo Emendatus πάρει τα ηνία σε όλους τους τομείς, τι θα συμβεί στον Homo Sapiens; Θα εξακολουθήσει να υπάρχει παράλληλα ή θα ακολουθήσει την τύχη του Νεάντερταλ και των υπόλοιπων εξαφανισμένων ζωανθρωποειδών;

 


Τα ιστορικά στοιχεία είναι αμείλικτα. Δεν υπάρχει εναλλακτική. Όσο αμυντικά και να παίξουμε δεν θα αποφύγουμε το μακελειό. Είναι προσχεδιασμένο μέσα από τις στάχτες να αναδυθεί ο νέος τρισάθλιος κόσμος της μεταφεουδαρχίας και των μηχανών. Μόνο με μια ξαφνική επίθεση αυτοκτονίας ίσως έχουμε πιθανότητες να κάνουμε κάτι. Ή τους τρώμε τώρα απροειδοποίητα ή καθόμαστε να μας φάνε αυτοί σιγά-σιγά.

 

 


Όταν οι μπάτσοι γίνουν όλοι βιορομποτικοί, τα πάντα θα έχουν τελειώσει. Οι κινεζόφρονες Μπιλ Γκέιτς αυτού του βρομοπλανήτη θα ανοίγουν αδίστακτα πυρ εναντίον του πλήθους. Το μέλλον της ζωανθρωπότητας προδικάζεται ζοφερότερο από αυτό που απεικονίζεται στις ταινίες του Εξολοθρευτή.

 


Αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει τον ρου της ιστορίας σκοτώνοντας ένα άτομο πριν αυτό αιματοκυλίσει την ζωανθρωπότητα, είναι φανερό ποιον πρέπει να στοχεύσει. Είναι προφανές ποιος είναι ο εκκολαπτόμενος καταστροφέας του σήμερα.  Προσωπικά διαφωνώ μόνο ως προς τον αριθμό. Είναι περισσότεροι από ένας.

 

 

Ο πλανήτης μας αποτελεί μικρογραφία του γαλαξία. Ισχυρές χώρες, ισχυρές κάστες, μυστικές αδελφότητες εδώ, ισχυροί πλανήτες, ισχυρές κάστες, μυστικές αδελφότητες κι εκεί.  Στο διάστημα δεν έχει καλοσύνες: το μεγάλο alien τρώει το μικρό.

 

 

Επί χιλιάδες χρόνια μασουλάμε την υπερμάντολα της αγάπης. Διάφοροι περίεργοι απεσταλμένοι μας αποκοιμίζουν κατά περιόδους με θεοφιλοσοφικές μαστούρες. Ποιος είναι πίσω από τους εμφανιζόμενους «μεσσίες»; Ποιος τους αναγορεύει σε «ανώτερα όντα»;  Σχεδόν κανείς δεν ενδιαφέρεται να ψάξει. Η πλέμπα παίρνει έτοιμο τον μασημένο σανό μαζί με τα σάλια των παπάδων και τον μηρυκάζει. Όμως πάνε όλες οι ψεύτικες αγάπες των θεών, τελείωσαν. Τώρα θα δείτε τι σημαίνει εξωγήινο μίσος και χολή.

 

 

 

Ζούμε το απόλυτο ξεβράκωμα των ιδεολογιών και των αφηγημάτων.  Κανένα άτομο ή γκρουπ ατόμων δεν θα μπορούσε να στήσει με δικές του δυνάμεις τέτοια παγκόσμια κασκαρίκα. Η έτοιμη γλώσσα που χρησιμοποιούν οι συνωμότες και το ότι δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι ποιο θα είναι το επόμενο βήμα προδίδει την παρουσία ενός παγκόσμιου υποβολέα με μακρόχρονο σχεδιασμό. Οι εξαποδώ μπορεί να κρύβονται αλλά ο μηχανισμός τους είναι ορατός. Είναι σαν να ξυπνάς το πρωί και να αντικρύζεις ένα τανκ στην αυλή σου με το κανόνι του να σημαδεύει το παράθυρό σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός που το πάρκαρε εκεί έχει κάποιο σκοπό, κι οι πιθανότητες λένε ότι μάλλον σχεδιάζει να σε γαμήσει.

 

 

Το σύμπαν γύρω μας όσο πάει γίνεται πιο ακατανόητο και δυσλειτουργικό.  Οι χειμώνες έχουν γίνει τραβεστί, τα μηχανήματα σέρνονται, τα σαπούνια δεν καθαρίζουν, τα ρούχα δεν φοριώνται εύκολα, τα ζωανθρωπάκια παραπαίουν χωρίς να έχουν πιεί. Είναι λες και το μάτριξ τα έχει φτύσει και ετοιμάζεται για καθολικό κρασσάρισμα. 

 

 

Μπορεί πλέον να κάνει κάποιος την πιο τρελή εικασία, φτάνει να την τεκμηριώσει. Πολλοί ακούω να μιλάνε για τον Διάβολο. Ποιος όμως είναι ο Διάβολος; Τι είναι; Είναι μόνο ένας ή πιο πολλοί; Ανάθεμα κι αν έχουν ιδέα. Ειδικά το παπαδαριό είναι το πιο άσχετο και σκατολερωμένο κομμάτι της εικονικής πραγματικότητας. Οι ρουφιάνοι του είναι εντελώς ακατάλληλοι να ερμηνεύσουν αυτό που συμβαίνει ή να ηγηθούν οποιασδήποτε κίνησης.

 

 

Μπαίνουμε απροετοίμαστοι στην αποφασιστική τελική μάχη της Ύλης εναντίον του Πνεύματος.  Όσο και αν τα όπλα είναι φτιαγμένα από χειροπιαστά υλικά, η επιτυχής χρήση τους θα απαιτήσει πνευματική ανωτερότητα. Δεν είναι τυχαίο, επαναλαμβάνω, το ότι αυτή την οριακή για την υφήλιο στιγμή η Νεοελλάς βάλλεται συντονισμένα από παντού.  Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να αντιστρέψει την πορεία των συνωμοτικών διεργασιών, αυτό βρίσκεται στον Ελληνικό Χώρο και το ξέρουν.

  


Ως και το πουτανο-εμβολιαστικό τους μπουρδέλο το βάφτισαν με το όνομα του Μεγάλου Παίκτη για να μπερδέψουν με τα σκατά τους όποιον μπορούν.  Έτσι κι αλλιώς οι έννοιες είναι αντίστροφες από τις λέξεις που χρησιμοποιούν. «Ελευθερία μέσω του εμβολίου»… Κλαίω από τα γέλια. Είναι σαν να σου λένε «κόψε τον πούτσο σου  για να γαμάς».  Άραγε γιατί είναι τόσο πανικόβλητοι αφού όλα δείχνουν ότι αυτοί έχουν το πάνω χέρι; Μήπως βλέπουν κάτι που εμείς δεν είμαστε σε θέση να δούμε; Ας μη χαθούμε όμως σε εικασίες.  Το γεγονός είναι πως ό,τι και να λένε οι ορκισμένοι ψεύτες, πάντα υπάρχει δυνατότητα επιλογής. Οι δρόμοι είναι πάντοτε δύο: εκείνος της δουλοπρεπούς υποταγής κι εκείνος της πείσμονος αντίστασης.

  

 

Όταν αρνείται κάποιος να υπηρετήσει την Ύλη, τότε σώζεται. Έχει πάει ένα βήμα παραπέρα από τους υπόλοιπους. Δεν υπακούει πια στο μάτριξ. Τα πτωματοφάγα ορκ δεν μπορούν να τον αγγίξουν.  Αυτόν τον Μάρτιο κλείνουμε δύο ολόκληρους αιώνες από την τελευταία επανάσταση και οι ίδιοι νταβατζήδες βρίσκονται καθισμένοι στον σβέρκο μας. Τόσο αίμα και τόσες θυσίες για το τίποτε.  Οι τότε οπλαρχηγοί έκαναν το λάθος που κάνουν σχεδόν πάντα οι απλοί αγωνιστές: παρέδωσαν την εξουσία σε επαγγελματίες πολιτικάντηδες, σε τσάτσους των ξένων πρεσβειών και σε όφεις Στοών.  Δολοφονία Καποδίστρια, Βαυαροκρατία, ήττα του ‘97, χρεωκοπίες, Μικρασιατική Καταστροφή, Παγκόσμιοι Πόλεμοι, Συμμοριτοπόλεμος, δικτατορίες, προδοσίες, ευρωσκλαβιά, μνημονιακή τοκογλυφία, λεηλασία,το ένα κακό έφερε το άλλο και βρεθήκαμε ξανά με την μπότα του κατακτητή να μας πατάει αλύπητα στο λαιμό.

 

 

Δεν είναι καραντίνα αυτό που ζούμε. Δεν είναι δικτατορία. Είναι σαφής ξένη κατοχή. Έχουν καταφέρει να φτωχοποιήσουν ακόμα και τους πιο μετρημένους ανθρώπους. Μιλάμε για σατανικά άρρωστη κλίκα. Όμως το βασικό της πλάνο είναι ολοφάνερο ότι έρχεται από αλλού. Σαρώνουν τις κοινωνίες όπως τις ξέραμε και στήνουν ερήμην μας έναν νέο φθονερό και εφιαλτικό κόσμο.  

 

 

Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για συμβιβασμούς. Οι ηγέτες των κάτω είναι καταδικασμένοι να προκύψουν μέσα από διαδικασίες φυσικής επιλογής. Οφείλουν να αποδείξουν την αξία τους ΠΡΩΤΑ στο πεδίο της μάχης.

 

 

Οι μουφαδόροι πολιτικάντες και οι χονδρέμποροι του τρόμου πρέπει να πουτσωθούν ανελέητα.  Κανείς από το σημερινό πολιτικό προσωπικό και τους υπηρέτες του δεν πρέπει να αντικρίσει το ξημέρωμα.

 

 

Οι κόρακες των ιερατείων δέον να ξεγυμνωθούν και οι αφέντες τους να βγουν στο άπλετο φως της λογικής.  Ύστερα λεπίδι και αλυσοπρίονο ασταμάτητο με επικέντρωση στην κορυφή της πυραμίδας. Καμία επιείκια, κανένας οίκτος, κανένα έλεος!

 

  

 Αν μάθαμε κάτι από την ιστορική διαδρομή, θα πρέπει να το εφαρμόσουμε.

 

 

Μια αληθινή επανάσταση τους την χρωστάμε.

 

 

Αν τύχει και ξεπαστρέψουμε τους εκλεκτούς σαυρο-επισκέπτες, θα φτιάχνουμε πορτοφόλια και τσάντες με τα τομάρια τους για τα επόμενα 12.000 χρόνια.


 





 

 

http://mavrifatria3.blogspot.com/ 

 

 

 

 

 


theologos vasiliadis

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου