Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

ΛΥΚΟΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑ – ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ (2)

ΛΥΚΟΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑ – ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ (2)





Ένα από τα πολύ σημαντικά ερωτήματα που μας απασχόλησαν, σχετικά με την δράση διαφόρων συγγραφέων, ομάδων και «προδρόμων» που κηρύττουν την ανάσταση του Ελληνισμού, είναι το αν όλοι αυτοί που βγαίνουν και διασπείρουν διάφορες αστήρικτες και νεφελώδεις θεωρίες τι έχουν να κερδίσουν; 

 

Είναι μόνο το κέρδος; 

Τα χρήματα από την πώληση βιβλίων και άλλων δραστηριοτήτων; Η συνήθης απάντηση σε έναν κόσμο όπου η μοναδική βασική αξία είναι το κέρδος (απότοκο της καπιταλιστικής και μη πνευματικής οργάνωσης του νεωτερικού μας πολιτισμού), είναι πως τα πάντα γίνονται για το χρήμα. 

 

Φυσικά, εφόσον στους περισσότερους από μας λείπει το χρήμα, είναι εύλογο – σε μια πρώτη ανάγνωση – οι περισσότεροι να στραφούν εκεί. 

 

Αν δούμε όμως προσεκτικά ορισμένα χαρακτηριστικά όλου αυτού του υποτιθέμενου κινήματος «επανελληνίσεως», τότε θα μπορούσαμε να σκεφτούμε ότι πιθανώς να συμβαίνει και κάτι άλλο βαθύτερο. Φυσικά, σε μια τέτοια διαδικασία, το ένα δεν αναιρεί το άλλο. 

 

Οι σκοποί που θέλουν κάποιοι να εξυπηρετήσουν δεν απαγορεύουν την ύπαρξη ατόμων, τα οποία για διάφορους λόγους, μπορεί να επιθυμούν να κερδίσουν (είτε οικονομικά είτε με άλλον τρόπο) από όλη αυτή την ιστορία.

 
ΟΜΑΔΑ Ε
 
Ένα βασικό σενάριο όλης αυτής της μυθολογίας της «επανελληνίσεως» είναι αυτό της Ομάδας Ε. 
 
Η Ομάδα Ε υποτίθεται ότι είναι μια απροσδιόριστη μυστική ομάδα, αποτελούμενη από ανθρώπους διαφόρων εθνικοτήτων αλλά και άλλες οντότητες, η οποία βάσει των δηλώσεων και των κειμένων των «αποστόλων» της ομάδας στο ελληνικό κοινό, διακατέχεται από μια απολλώνειο αισθητική και έχει ως στόχο την επικράτηση του Ελληνισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, μετά την τελική της αναμέτρηση με το αντίπαλο δέος, τον Διεθνή Σιωνισμό.
 
Η ομάδα αυτή – σύμφωνα πάντα με το νεομυθολογικό αυτό σενάριο – δημιουργήθηκε μετά τον πόλεμο μεταξύ Ατλάντων και Ελλήνων, δηλαδή περίπου 12.000 χρόνια πριν. 
 
Είχε συμβολή στην διαμόρφωση των παγκόσμιων αλλά και ελληνικών ιστορικών γεγονότων στην πορεία του χρόνου, με πρώτιστο μέλημα την υπεράσπιση του ελληνικού ιδέωδους και την επικράτηση στην μυστική αυτή προαιώνια διαμάχη μεταξύ Ελλήνων και Σιωνιστών (Ατλάντιων–Κρονίων–Χαζάρων κ.λπ.).
 
 
Όλο αυτό το σενάριο ξεκίνησε κατά την απαρχή του κινήματος της λεγόμενης επανελληνίσεως, στα τέλη της δεκαετίας του ’80 με αρχές της δεκαετίας του ’90. Σκοπός του παρόντος άρθρου δεν είναι η λεπτομερής αναφορά στα βιογραφικά, βιβλιογραφικά και χρονολογικά στοιχεία αυτής της υπόθεσης, αλλά η σύνθεση ενός παζλ το οποίο μπορεί να βοηθήσει τον αναγνώστη–ερευνητή και αναζητητή της αλήθειας, να αντιληφθεί πού βρίσκεται το ψέμα και πού η πραγματικότητα σε όλα αυτά. 
 
Περισσότερα στοιχεία για την ιστορία όλων αυτών μπορούν να βρεθούν σε διάφορα άρθρα στο διαδίκτυο, τα οποία εδώ και μια 25ετία έχουν ασχοληθεί με το θέμα της Ομάδας Ε. 
 
Οι βασικοί «αγγελιοφόροι» περί του ζητήματος της ομάδας αυτής είναι οι συγγραφείς Ιωάννης Φουράκης, Ανέστης Κεραμυδάς και ο κομήτης  Γεώργιος Πάλμος, μαζί με την λεγόμενη ομάδα Γεωργίου Γκίολβα (ή Ε–Εφευρετών). 
 
Φυσικά, εμφανίστηκαν και άλλοι κήρυκες του «ευαγγελίου» των Έψιλον, όπως π.χ. οι Πέπη Σκαρλή, Δημήτριος Βαρδίκος, Παναγιώτης Βούλγαρης, Κωσνταντίνος Διαμαντής κ.α., κάποιοι από τους οποίους είχαν μάλιστα και προσωπική υποτίθεται επαφή με μέλη της Ομάδας Ε ή ήταν αποδέκτες μηνυμάτων της ομάδας αυτής, με διάφορα κείμενα που αποκάλυπταν πολλές πληροφορίες γύρω από την δράση της.

Μελετώντας τις δηλώσεις και τα κείμενα όλων των παραπάνω, μπορεί κανείς εύκολα να εντοπίσει αντιφάσεις, αστήρικτες θεωρήσεις, αναφορά γεγονότων δίχως κανένα στοιχείο, ημερομηνίες που δεν συμπίπτουν κ.λπ.. Μια προσεκτική έρευνα όλων αυτών που έχουν ειπωθεί σε συνεντεύξεις κατά καιρούς, μας δίνουν την εντύπωση ενός καλά στημένου παραμυθιού, το οποίο εκ πρώτης όψεως δεν θα έπρεπε να γίνεται άκριτα αποδεκτό και πιστευτό. 
 
Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια πολλοί ερευνητές έχουν ασχοληθεί με το θέμα, πολλοί αναγνώστες και τηλεθεατές έχουν καταθέσει ερωτήματα και απορίες και πολλά βιβλία ή άρθρα έχουν γραφτεί για να καλύψουν το θέμα. Για ποιο λόγο επομένως συντηρήθηκε και συντηρείται μια τέτοια νεομυθολογία ακόμα και σήμερα; 
 
Το κύριο πρόταγμα της μεσσιανικής αυτής θεωρίας, η οποία εμπλέκει φυσικά ζητήματα ιστορίας, βιολογίας, αρχαιολογίας,μεταφυσικής, πολιτικής, γεωπολιτικής, διεθνών σχέσεων, επιστήμης, τεχνολογίας και πολέμου σε έναν ιδιότυπο και παράλογο αχταρμά, είναι ότι η ομάδα αυτή πρόκειται να εμφανιστεί κάποια στιγμή στα τρέχοντα πολιτικά πράγματα και θα μεταβάλει τις εξελίξεις, 
 
άλλοτε με μυστικές παρεμβάσεις στα κέντρα εξουσίας, άλλοτε με πολεμικές επεμβάσεις (π.χ. κατάρριψη τουρκικών και άλλων πολεμικών αεροσκαφών με υπερόπλα), είτε με «φιλανθρωπικού» τύπου επεμβάσεις όπως π.χ. με δωρεές, ίδρυση σχολείων και νοσοκομείων κ.α.. 
 
Πολύ καλά για να είναι αληθινά όλα αυτά, δεν νομίζετε; Πρόκειται όμως για απλές παραμυθολογίες διαφόρων απατεώνων ή όλα αυτά έχουν κάποια βαθύτερη στόχευση;
 
Ας δούμε όμως μερικές από τις δηλώσεις κάποιων από τους εμπλεκομένους «αγγελιοφόρους» της Ομάδας Ε για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται.
 
«Κανείς Έψιλον δεν λέει πως είναι Έψιλον. Όποιος πει πως είναι Έψιλον είναι ψεύτης και φαντασιόπληκτος.  Μόνο με μένα υπάρχει διαφορά διότι εγώ είμαι αγγελιοφόρος [των Έψιλον].» (Ανέστης Κεραμυδάς, Συγγραφέας).
 
«Η Ομάδα έψιλον είναι οργάνωση μυστική ξεκινάει από τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα, συγκεκριμένα από την καταστροφή της Ατλαντίδας, όπου οι ιερείς έστελναν συγκεκριμένες ομάδες για να εξερευνήσουν τι γίνονταν οι καταστραμμένες αποικίες τους. Ξαναγίνεται γνωστή μερικές φορές, ιδίως το 1440 με τον Πλήθωνα Γεμιστό ο οποίος έγινε φίλος του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Και φτάνουμε στο 1970 όπου τους καλεί ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο οποίος ήταν χαμηλόβαθμος βέβαια αλλά ήταν ο άνθρωπος που μπορούσε να δώσει πολλά χρήματα, μεγάλα χρηματικά ποσά, για να διοργανωθεί η Έψιλον, χάρη στον Ιωάννη Πασσά, διευθυντή της εγκυκλοπαίδειας του Ήλιου.» (Ανέστης Κεραμυδάς, συγγραφέας).
 
«Πριν το 1946 δεν υπάρχει ομάδα Έψιλον, υπάρχει μόνο ιδεολογία.«(Πάλμος Γεώργιος).
 
«Ο Ωνάσης ήταν το ιδρυτικό στέλεχος [της ομάδας Έψιλον].» (Σκαρλή Πέπη).
 
«Πολλοί ισχυρίζονται πως είναι μέλη της ομάδας.» (Σκαρλή Πέπη).
 
«Εμείς πιστεύουμε ότι ο ελληνικός λαός είναι πρόθυμος να βοηθήσει [εμάς τους Έψιλον].» (Πάλμος Γεώργιος).
 
«Είμαι Έψιλον εξουσιοδοτημένος να ασχολούμαι  με τα Μ.Μ.Ε.» (Πάλμος Γεώργιος).
 
«Εμείς πιστεύουμε ότι ο ελληνικός λαός είναι πρόθυμος να βοηθήσει μια τέτοια προσπάθεια, ελληνική, δημοκρατική, ειλικρινή, εναντίων μιας κατάστασης την οποία εμείς θεωρούμε (οι Έψιλον) παγκόσμια τυραννία.« (Γεώργιος Πάλμος, Ερευνητής, αυτοφερόμενος ως εκπρόσωπος Μ.Μ.Ε. των Έψιλον).
 
«Έχει πουλήσει [η Έψιλον] σχέδια πυραύλων στην βόρειο Κορέα και το κομπρεσέρ που είναι αθόρυβο στην Κίνα.» (Φουράκης Ιωάννης).
 
«Υπήρξε ηλεκτρονικός μέλος της έψιλον που έδωσε την Ιαπωνία της υψηλής τεχνολογίας.» (Πάλμος Γεώργιος).
 
«Έχει δοθεί εντολή από τον 18ο αιώνα η 3η ομάδα να εισβάλλουν από το τρίτο τμήμα της έψιλον σε κάθε υπηρεσία με αποτέλεσμα να εισχωρήσουν μερικοί στις τεκτονικές στοές.» (Κεραμυδάς Ανέστης).
 
«Δεν είναι ελληνική οργάνωση αλλά ελληνοκεντρική. Στην Ιαπωνία υπάρχουν 10.000 άτομα που μεταφράζουν τον Όμηρο από τον πρωτότυπο. Υπήρξε ηλεκτρονικός μέλος της έψιλον που έδωσε την Ιαπωνία της υψηλής τεχνολογίας.» (Πάλμος Γεώργιος, ερευνητής).
 
«Η ομάδα Έψιλον ξεκίνησε στις αρχές ή το πρώτο μισό του περασμένου αιώνα, του 20 αιώνα, από Έλληνες ιδρυτές, ο Ωνάσης ήταν το ιδρυτικό στέλεχος, αξιόλογοι ερευνητές και αξιόλογοι επιφανείς Έλληνες συμμετείχαν σε αυτή την ομάδα, όπως ήταν ο Γεώργιος Γκιόλβας, ο αείμνηστος Γκιόλβας, ο οποίος κατασκεύασε και το μπέβατρον, ο Κωνσταντινίδης, ο Μποδοσάκης, και πολλοί άλλοι, οι οποίοι δεν είναι κάτι κρυφό, έχουν βγει και άλλοι και τα έχουν πει αυτά, αλλά αυτό που γνωρίζω είναι ότι μετά τον θάνατο του Γκιόλβα η ομάδα βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση, έχει κλείσει ερμητικά, ε κοιτάξτε δεν υπήρχε διάδοχη κατάσταση, ο Γκιόλβας δεν είχε προβλέψει πίσω του να αφήσει ένα διάδοχο, με αποτέλεσμα όλοι οι ερευνητές να έχουν μπερδευτεί.» (Σκαρλή Πέπη, Δημοσιογράφος – Συγγραφέας).
 
«-Αφού αυτή η ομάδα έχει ένα τέτοιο φιλοσοφικό υπόβαθρο, γιατί το κεντρικό της μέλημα είναι η δημιουργία αμυντικών όπλων και αμυντικών συστημάτων; (Δημοσιογράφος)
 
-Επειδή οι εχθροί τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα..
 
-Ποιοι είναι οι εχθροί; (δημοσιογράφος)
 
-Οι εχθροί είναι ξένα κέντρα εξουσίας τα οποία θα ήθελαν πάρα πολύ το αφανισμό του ελληνικού στοιχείου, διότι είναι το μόνο στοιχείο που μπορεί να αντισταθεί στις στρατιές των κλωνοποιημένων ανθρωποειδών που θα ξεπηδήσουν από τα εργαστήρια των επιστημόνων σε λίγα χρόνια αν δεν έχουν ήδη ξεπηδήσει και δεν βρίσκονται και ανάμεσά μας.« (Σκαρλή Πέπη, Δημοσιογράφος – Συγγραφέας).

«-Η ομάδα αυτή έχει να κάνει συγκεντρώσεις εδώ στον Παρνασσό από το 1989, δεκαπέντε χρόνια σχεδόν, ..εε.. τότε είχα παραβρεθεί και ‘γω σε μερικές συγκεντρώσεις, είχα γνωρίσει κάποια μέλη από αυτούς και είχαν συζητήσει πάρα πολλά πράγματα, έκτοτε όμως δεν ξανάγινε τίποτα, λόγω της δημοσιότητας που πήρε τότε το θέμα, δεν έγιναν συγκεντρώσεις εδώ και δεκαπέντε χρόνια
 
-Πώς έγινε αυτή η επαφή; (Δημοσιογράφος)
 
-Δεν ήταν μόνο μαζί μου, ήταν και με άλλους ανθρώπους, οι οποίοι πιστεύουνε στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό..εε. και πιστεύουνε στην Ελλάδα, στους Έλληνες.» (Παναγιώτης Βούλγαρης, Πολιτικός Μηχανικός).

Τα ως άνω αποσπάσματα έχουν σταχυολογηθεί κατά την διάρκεια μιας έρευνας που διεξήγαγε για το θέμα ο «Απολογητής» 
 
 
και ως επί το πλείστον προέρχονται από την εκπομπή Αθέατος Κόσμος, της 19ης Οκτωβρίου 2004, στον τηλεοπτικό σταθμό Alter. Φυσικά πρόκειται για πράγματα που είχαν ειπωθεί και άλλες φορές, σε άλλες εκπομπές ή συνεντεύξεις των εν λόγω «διαφωτιστών» του Ελληνικού Γένους. Την συγκεκριμένη εκπομπή μπορείτε να την δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.


Ποια συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε αρχικά από όλα αυτά τα δεδομένα; 
 
Καταρχάς, οι εισηγητές της νεομυθολογίας περί των Ε, διαφωνούν ως προς την ιστορική ίδρυσή της, καθώς άλλοι λέγουν για την εποχή του μεγάλου κατακλυσμού και του πολέμου της Ατλαντίδας, ενώ άλλοι μιλούν για το πρώτο μισό του 20ου αιώνα, ενώ ο εφοπλιστής Αριστοτέλης Ωνάσης ήταν ιδρυτής της ομάδας και ταυτόχρονα χαμηλόβαθμο στέλεχος. Κι άλλοι εμπλεκόμενοι, όπως π.χ. οι Μποδοσάκης και Πασσας είναι νεκροί – όπως άλλωστε και ο Ωνάσης – και κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τίποτα. 
 
Η ομάδα αυτή εμφανίζεται ως «φιλοσοφικό σωματείο», ως «ομάδα εφευρετών», έχει μέλη άλλες οντότητες ή μέλη μυστικών υπηρεσιών και μυστικών εταιρειών, καθώς επίσης και ως ομάδα που εμπλέκεται σε πολεμικές επιχειρήσεις ή ως εταιρεία που πουλάει όπλα, πολλές φορές ακόμα και σε εγνωσμένους εχθρούς του Ελληνισμού, τον οποίο υποτίθεται ότι προασπίζεται. 
 
Αναφέρονται βέβαια και πειράματα κλωνοποίησης ή άλλα επιστημονικά πειράματα (π.χ. τα πειράματα νετρίνο στην Πύλο), τα οποία μπλεγμένα μέσα στην ομίχλη όλων αυτών των αντικρουόμενων ιστοριών γελοιοποιούνται και το όποιο περιεχόμενο τους θάβεται, καθώς η προσοχή εκτρέπεται από αυτά και μετατοπίζεται στις διάφορες παρανοϊκές τοποθετήσεις των «διαφωτιστών». 
 
Τι όμως συνάγεται ακόμη ως συμπέρασμα; Ότι σίγουρα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που συναντιούνται και «μυούν» κάποιους άλλους σε όλη αυτή την νεομυθολογία, υπάρχουν κείμενα που αποστέλλονται και πληροφορίες που διοχετεύονται έτσι στην δημοσιότητα, προφανώς και κάποιο σκοπό. Επίσης, υπάρχει και η παρουσία Τεκτόνων σε όλη αυτή την διαδικασία, οι οποίοι με τον έναν ή άλλο τρόπο εμφανίζονται ξανά και ξανά να ασχολούνται με αυτή την ιστορία. 
 
Διαφαίνεται, λοιπόν, ότι υπάρχει μια υπόγεια κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση και κάποιος αόρατος συσχετισμός μεταξύ των ατόμων που βγαίνουν και μιλούν περί της Ομάδας Ε με τεκτονικούς–μασονικούς θύλακες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της αναζήτησης και του «κινήματος της επανελληνίσεως».
 
 
Μιλήσαμε επομένως για την τεχνική της μισής αλήθειας, όπου η διασπορά ορισμένων αληθινών δεδομένων μαζί με εξόφθαλμα ψεύδη, εξουδετερώνει την εγκυρότητά τους και ακυρώνει στην συνείδηση της μάζας το περιεχόμενο το οποίο, υπό άλλες συνθήκες, θα έπρεπε να ευαισθητοποιήσει και να ωθήσει το κοινό στην διερεύνησή του. 
 
Αυτή η τακτική προπαγάνδας είναι γνωστή από αιώνες άλλωστε και, φυσικά, δεν θα μπορούσαν οι μαιτρ της προπαγάνδας να την αφήσουν στην άκρη. Φυσικά πάντα το ερώτημα παραμένει: τι επιδιώκουν άραγε όλοι αυτοί που εμπλέκονται στο συγκεκριμένο γαϊτανάκι παραπληροφόρησης και ύπνωσης του ελληνικού λαού; 
 
Ας δούμε δυο σημαντικά στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα. 
 
Σε εκπομπή του Άδωνι Γεωργιάδη (του ακραιφνούς νεοφιλελεύθερου και υποτακτικού δήθεν ορθολογιστή πολιτικού, που πέρασε από το ΛΑΟΣ του Γεωργίου Καρατζαφέρη για να φτάσει να γίνει μνημονιακός υπουργός με την ΝΔ και να μας κουναει το δάχτυλο) στον τηλεοπτικό σταθμό των Αθηνών Sky, δήλωσε ξεκάθαρα ότι στην Ομάδα Ε υπάρχουν Σούφι και Εβραίοι. 
 
Εμείς αναρωτιόμαστε τι σχέση έχουν οι Σούφι του Ισλάμ και οι Εβραίοι με την απολλώνεια αισθητική, την οποία υποτίθεται ότι πρεσβεύει η συγκεκριμένη ομάδα κατά τον Γεώργιο Πάλμο; 
 
Και πώς εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία οι εκδόσεις Γεωργιάδη, το κόμμα ΛΑΟΣ και οι τέκτονες; Φυσικά, είναι απλά μια σύμπτωση ότι κάποια από τα βιβλία του Ανέστη Κεραμυδά εκδόθηκαν σε έναν τεκτονικό εκδοτικό οίκο, τις εκδόσεις ΔΙΟΝ-Βιβλία Ψαρά.
 
Για του λόγου το αληθές μπορείτε να δείτε τα παρακάτω βίντεο.
 


 

Όπως αναφέρεται και στο δεύτερο βίντεο, ένας άλλος στυλοβάτης όλης αυτής της νεομυθολογίας περί των Ολυμπίων και της ελεύσεως αυτών, ο οποίος εκδίδει κι αυτός τα βιβλία τους στον ίδιο τεκτονικό εκδοτικό οίκο, είναι ο Γεράσιμος Καλογεράκης – συγγραφέας κι αυτός του κινήματος της «επανελληνίσεως» 
 
–, ο οποίος είχε δηλώσει σε μια άλλη πολύ γνωστή εκπομπή του δημοσιογράφου Σόλωνα Αμπατζή που είχε γίνει πρίν χρόνια στην TV Μακεδονία για τα ΑΤΙΑ (με συμμετοχή των κ. Πάλμου και κ. Τσαγκρινού, οι οποίοι και διαπληκτίστηκαν ως είθισται στον αέρα), ότι επικοινωνούσε με τους Ολύμπιους μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή. 
 
Φυσικά, κατά δήλωσή του δεν γνωρίζει λεπτομέρειες και δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα των Έψιλον, καθώς ασχολείται με επιστημονική έρευνα, φυσική κ.λπ.. Αυτό βέβαια δεν τον εμποδίζει να συνομιλεί με αιθερικά όντα, εξωγήινους και αρχαίους θεούς μέσω υπολογιστών. 
 
Ο συγχωρεμένος Ιωάννης Φουράκης, που ήταν μέσα στο κύκλωμα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, αντέτεινε στην τελευταία του δημόσια εμφάνιση το 2010 ότι πρόκειται περί μιας μικροαπάτης του εν λόγω καθόλα αξιοπρεπούς τέκτονος. 
 
Για τον Ανέστη Κεραμυδά είχε αναφέρει αντίστοιχα ότι ήταν «ενσυνείδητο πρακτοράκι». Προφανώς κάτι θα γνώριζε παραπάνω… Φυσικά, όπως σε κάθε τέτοια περίπτωση, κάθε φορά που τίθεται ένα ερώτημα σε αυτούς τους περιώνυμους μέγιστους ερευνητές που επικοινωνούν με τους ολύμπιους θεούς και με αιθερικά όντα, οι απαντήσεις που δίνονται είναι βλακώδεις, ασυνάρτητες, παιδαριώδεις και παραπλανητικές.
Η εκπομπή αυτή υπάρχει στο βίντεο που ακολουθεί.

 2-7-2001 εκπομπή του Σόλωνα Αμπατζή στο Μακεδονία TV με Πάλμο,στρατηγό Καλογεράκη,Γιαννουλάκη κτλ απίθανη συζήτηση για ιπτάμενους δίσκους,εξωγήινους, μυστική τεχνολογία γερμανών ναζί,οργανώσεις ελληνοκεντρικές,ομάδες έψιλον


  2-7-2001 εκπομπή Σόλωνα Αμπατζή για Α.Τ.Ι.Α.



Περιέργως, στον διαπληκτισμό μετάξύ των κ. Πάλμου και Τσαγκρινού, αναφέρθηκε η Μοσάντ σε σχέση με την ξαφνική εμφάνιση του Γεωργίου Πάλμου στο κύκλωμα, μετά την οποία ο κ. Πάλμος άρχισε να μεταστρέφει την ρητορική του και ανεγνώρισε την ελληνοπρέπεια του κ. Τσαγκρινού. Πάλι αναφέρονται οι Εβραίοι έτσι; Πιθανώς να είναι απλά μια αναφορά από τις συνήθεις που γίνονται στον χώρο, πιθανώς και όχι. 

 

Κατά τα φαινόμενα, βέβαια, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Κλείνοντας το παρόν άρθρο, εκείνο που πρέπει να τονιστεί είναι ότι εμφανίζονται πολλές κοινές υπόγειες διαδρομές και αόρατοι σύνδεσμοι μεταξύ των «διαφωτιστών» που αγωνίζονται νυχθημερόν για τον Ελληνισμό και δυνάμεων τις οποίες φαινομενικά πολεμούν. 

 

Συνεχίζοντας την έρευνά μας για τα ζητήματα αυτά, ευελπιστούμε να καταλήξουμε σε ένα ολοκληρωμένο σχήμα που θα περιγράφει την κατάσταση που ζούμε εδώ και 30 χρόνια στον λεγόμενο «ελληνοκεντρικό» χώρο. Οι ενδείξεις και τα στοιχεία είναι πολλά. 

 

Οι συσχετισμοί και οι διακλαδώσεις με την πολιτική, τον τεκτονισμό, τις μυστικές υπηρεσίες και τα γεωπολιτικά παιχνίδια που παίζονται στην περιοχή μας είναι πολλοί. Εμείς απλά, από αυτήν εδώ την μικρή γωνιά, ευελπιστούμε να ξεκαθαρίσουμε όσο γίνεται το τοπίο και να προσεγγίσουμε την Αλήθεια. Αυτή άλλωστε μας ενδιαφέρει μόνο.



https://xartinoskosmos.wordpress.com
 
 
 
 
 
 

theologos vasiliadis

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου